Weidemann knikladers afgeleverd

Aan een aantal klanten hebben we de laatste periode verschillende Weidemann knikladers geleverd.

Weidemann is het echte A-merk in deze markt en al jaren de toppers. Deer de jaren heen zijn er wel vele merken in deze markt bijgekomen. Ook wij hebben diverse merken verkocht, daar staan we natuurlijk altijd achter en er zijn altijd mogelijkheden om een ander merk aan te bieden. Maar onze focus ligt wel meer om Weidemann aan te bieden, omdat dat goede kwaliteit is. Deze machines blijven na vele uren te hebben gedraaid gewoon goed en plezierig werken en natuurlijk hun waarde houden,

Hier een aantal afgeleverde Weidemann machines van de laatste paar weken.

Een Weidemann 2080LP-T met uitschuifbare giek, ideaal om iets verder en hoger materiaal te pakken. Deze 4,5 ton kniklaten is uitgerust met een 61 pk Deutz diesel, 30km/u snelgang, euro aankoppeling en 425/55-17 AS banden met zware assen.

De bedieningsruimte is voorzien van een veiligheidsframe met voor en achterruit, verlichting, vlakke vloer en natuurlijk zeer makkelijke en comfortabele bediening.

De andere is een Weidemann 1160 met standaard giek. Deze kleine krachtpatser is zeer wendbaar en ideaal voor de boer, maar ook voor de aannemerij. Met een gewicht van ongeveer 2000 tot 2300 kg een kleine topper.

Deze wordt ingezet bij Geko (Poel / Dijkzeul) voornamelijk voor kleine klusjes in en om de melkveehouderij (Geiten / Koeien)

Binnenkort komen er nog meer Weidemann afleveringen en als u informatie wilt of er eens mee wilt sturen, dan zijn er mogelijkheden.

Wij wensen de nieuwe eigenaren veel werkplezier en bedanken hun voor deze orders.