Strautmann Verti-Mix 3451 Triple – Fam. Hunnekink

Aan familie Hunnekink te Limmen is een Strautmann Verti-Mix 3451 Triple voermengwagen afgeleverd.
Uitgevoerd met een bakinhoud, d.m.v. een opzetrand, van 34m3, 3x 20mm HD vijzels, 2x zware magneet op de buitenste vijzels voor metalen uit het voer te houden, zware 26 toeren coaxiale aandrijving met aan de voorzijde een schakelkast, 4x losdeuren voor een snelle en optimale lossing, gedwongen gestuurde tandem incl. luchtremmen voor krappe bochten en minder schade aan de vloer, programmeerbare weeginrichting met AV70 afstandsbediening om optimaal te laden met de Case 721 shovel en natuurlijk elektrische bediening compleet met verlichtingspakket.
Hiermee kunnen ze weer jaren voeren met de nieuwe Strautmann Verti-Mix 3451 Triple. Na 23 jaar te vrede gebruik van de eerste Strautmann voermengwagen was het voor de familie Hunnekink geen moeilijke keuze. Dit komt natuurlijk ook door de goede relatie tussen familie Hunnekink, Rijkhoff en de firma Zonna te Beilen en hier zijn we natuurlijk zeer dankbaar voor.
Later volgt er nog een mooie film tijdens het laden en voeren. Wij wensen de familie Hunnekink veel voerplezier en danken hun voor deze order.