Steyr Profi – Fam. Bakkum

Deze Steyr is afgeleverd aan familie Bakkum te Heerhugowaard. Familie Bakkum is gehuisvest aan de Middenweg sinds 1930 en tegenwoordig is de 3e generatie aan de leiding. Inmiddels is de 4e generatie ook om de hoek komen kijken en gelukkig zit het Steyrbloed er goed in. Sinds de jaren 80 kwamen de eerste Steyr’s na de Fiat periode. Tussendoor nog wel eens groen, maar toch gauw weer terug naar rood-wit!

De eerste generatie had vee, later werd het meer een gemengd bedrijf en zo zoetjes aan naar algemeen diverse koolsoorten en aardappels. Niels is sinds 1995 in het bedrijf gaan werken, natuurlijk samen met zijn vrouw, zij pakte er nog iets bij, Bakkums Boetje! Een winkel met producten van eigen teelt, maar later uitgebreid van streekproducten tot kerstbomen aan toe. Kijk eens op www.bakkumsboetje.nl en zie hun verhaal over het ontstaan, tot wat ze nu zijn en wat ze u kunnen aanbieden.

Nu de Steyr Profi 6150 CVT, een compacte 6 cilinder, rijk uitgerust met diverse wensen, zoals GPS-RTK om alles goed in kaart te zetten. Dit is tegenwoordig zeer belangrijk in deze bedrijfstak. Verder natuurlijk de befaamde CVT aandrijving en vertrouwde simpele bediening, maar volop mogelijkheden.

De trekker werd te Heerhugowaard afgeleverd met in de avond een mooi feest eromheen. Zo werd de Steyr 6150 via een opengaande gordijn met licht onthuld aan het publiek!

Trots staan vader en zoon bij de nieuwe aanwinst op de foto’s en aangevuld met het Steyr trekker park.

Wij bedanken familie Bakkum voor de order en wensen hun veel werkplezier.