Piet stopt ermee

De tijd gaat door en zo is Piet de 65 gepasseerd, dus gaat hij met pensioen. Piet groeide op in Assendelft en ging van jongs af aan thuis aan de gang bij het bedrijf aan de Dorpsstraat.
Eerst van alles wat en later in de melkwinning (Rijkhoff melkwinning). Hier heeft Piet de nodige stallen ingericht, melkmachines/lokalen geïnstalleerd en gerepareerd. Echter rond 1985 stopte Rijkhoff mechanisatie met de melkwinning en ging alleen verder met landbouwmechanisatie en autolaadkranen. Piet ging daarom werken bij een ander bedrijf die werkte met telekranen, wat uiteindelijk Schot werd (waar hij vele verhalen van kan vertellen).
In 2009 kwam Piet weer in dienst bij Cees Rijkhoff en ging in de afdeling Tuin- en Parkmachines, waar hij LUID EN DUIDELIJK advies gaf aan de klant. Hiermee bouw je weer een goede band op met klanten.

De opvolger staat klaar en dat was voor het bedrijf ook al een bekende. Fred van Amerongen gaat het stokje overnemen, met al ruime ervaring in huis. Hierbij kan hij dus goede verkoop- / gebruikersadvies geven over Tuin- en Parkmachines.
Wij bedanken Piet voor de 8 jaar inzet in het bedrijf, maar ook niet te vergeten voor de inzet in het vroegere melkwinning.