cees-rijkhoff-werkplaats

Uitstekend uitgeruste werkplaats
In de gespecialiseerde werkplaats staat een team van goed opgeleide monteurs klaar om onderhoud- en reparaties van alle merken tractoren, landbouw- en grondverzetmachines uit te voeren. De moderne gereedschappen en geavanceerde meet- en regelapparatuur staan garant voor een perfecte service. Om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn, zijn er ook vervangende machines beschikbaar.

Airconditioning service
Voor het creëren van goede werkomstandigheden is een aangenaam binnenklimaat van groot belang. Airconditioning in tractoren, landbouw- en grondverzetmachines is tegenwoordig een standaardbegrip. Rijkhoff Mechanisatie is gespecialiseerd in onderhoud en reparaties van aircosystemen met alle ervaring en professionele apparatuur in huis.

Gespecialiseerde monteurs
De diensten houden niet op bij reparatie, onderhoud, verkoop en verhuur. Rijkhoff Mechanisatie heeft diverse testapparatuur waar gespecialiseerde monteurs een uitgebreid technisch onderzoek uitvoeren op trekkers. Zoals het testen van compressie, accu, start- en laadcircuit, hydrauliek, doormetingen van wielsporingen, koelsysteem. Dankzij onze technische ervaring is de klant altijd verzekerd van een perfect werkende machine.

Mobiele service
Is het niet mogelijk naar de werkplaats op een van beide vestigingen te komen? Wij voeren ook op locatie van de klant reparatie- en onderhoudswerkzaamheden uit. Met onze professionele ingerichte servicewagens en speciaal daarvoor opgeleide monteurs. Op deze manier wordt de klant een minimaal stilstaan gegarandeerd en is de continuïteit van de bedrijfsvoering gewaarborgt.

[logo-carousel id=logo-slider]