Nieuwe Case IH Puma 260

De Puma serie gaat een stap hoger in zowel vermogen, uitvoering, mogelijkheden, comfort, bedieningsgemak en wat een stille top cabine, daar wil je gewoon mee werken. O nee het is geen werken, maar een beleving. Hiermee gaan we menig andere merken voorbij en deze zijn een echt geduchte concurrent voor waar sommige hoog mee lopen!

Deze trekker komt de tweede helft van 2023 bij ons in bezit om te gaan knallen en door ons aan u te laten testen bij loonbedrijven, agrarische bedrijven en gebruikers met dit segment trekker.

Deze trekker zal zeer rijk uitgevoerd zijn, met zijn 260 tot 300 pk en toch compacter dan een Case IH Optum 270, maar toch een beest van een trekker. Deze Puma is m.b.t. bediening en cabine een kopie van de Optum serie.

Graag bieden wij natuurlijk Case IH / Steyr rijders de mogelijkheid om hem te testen, maar ook gebruikers van Fendt, John Deere, Massey Ferguson, Deutz Fahr, Claas, Valtra en andere merken willen wij dit aanbieden om deze nieuwe Puma op de proef te stellen.

Later dit jaar zal er meer info voorbij komen over deze nieuwe LWB Puma serie waar de modellen naar onder ook worden aangepast (185 – 240).

Vraag voor meer info bij de zaak 075-687 1277, Hans de Jong 06-5125 6030, Leonard van der Helm 06-2420 3557 of stuur een mail naar verkoop@rijkhoffmechanisatie.nl.