Landbouwvakdagen West-Nederland

Ook dit jaar zijn wij weer aanwezig op de landbouwvakdagen te Middenbeemster. Van 25 t/m 27 augustus 2021 bent u van harte welkom op de beurs en ook zeker op onze stand.
Samen met andere mechanisatie, melkwinning en branche gerelateerde bedrijven wordt dit mogelijk gemaakt door CNO-Expo en familie Helder. Familie Helder heeft een modern veehouderij aan de Hobredeweg te Middenbeemster. Ook zijn er dan mogelijkheden om het bedrijf te bekijken hoe zij het vak uitoefenen.

We zijn bezig met de voorbereiding en u krijgt later een overzicht van wat wij dan allemaal hebben staan. Natuurlijk geen verrassing, Case IH en Steyr trekkers, Kuhn en Strautmann Werktuigen en vanuit de afdeling Tuin & Park zullen we Husqvarna, Ego machines en Carraro compact trekker laten zien. Waarschijnlijk komt er ook een plein met jong gebruikte trekkers die ook hun moeten vinden.

Deze beurs is mogelijk doordat het een doorloopbeurs is, waar u natuurlijk rustig op onze stand de producten kunt bekijken en staan wij u ook graag te woord met een drankje, maar i.v.m. deze tijden met gepast wijze.

Er zijn relatiekaarten te krijgen zoals op de afbeelding, waar ook de nodige informatie op staat vermeld. Zoals het er nu uitziet gaat het gewoon door tenzij er bijzondere veranderingen zijn m.b.t. Covid.
Wilt u meer informatie bel of mail ons gewoon dan staan we u graag te woord.

Rijkhoff Mechanisatie BV
Kikkertweg 82
1521RG Wormerveer
075-687 1277 Zaak
06-51256030 Hans de Jong
info@rijkhoffmechanisatie.nl