Kuhn GF5902 – Utopia Hoeve

Aan Theo Dekker is een Kuhn GF5902 schudder afgeleverd.
Op zich niet zo’n bijzondere machine, het is een kleine degelijke 6 element schudder van 580cm werkbreedte met een prachtig schudkwaliteit.
Wel leuk is dat Theo Dekker bekend is van de Utopia Hoeve / Boerengeitenkaas oftewel van de geitenmelkbedrijf waar hij zelf zijn vele soorten kazen maakt. Tegenwoordig niet alleen bekend om zijn kazen in de omstreken, maar ook in het buitenland. Theo staat voor zijn product door vele prijzen binnen te halen en betrokken te zijn bij de organisatie van geitenmelkkaas.

Ooit in 1994 heeft hij zich in laten schrijven bij de KvK en begon geiten te melken aan de Dorpsstraat te Assendelft op de boerderij van de familie Dekker. Hier molken Theo’s vader, Moeder en ome Theo jarenlang de koeien en waren ook trouwe klant van Rijkhoff. Theo begon bescheiden, maar ruim 12 jaar geleden nam hij een grote stap om te verhuizen naar waar meer mogelijkheden waren. Het was wel een stukje verder van ons en ging naar de Grootesloot te Schagerbrug, naast de boerderij van zijn schoonfamilie. Hier heeft Theo (en Margret) zijn droom durven waar te maken en heeft nu een pracht bedrijf in zijn bezit.
Wil je meer weten, kijk eens op: www.boerengeitenkaas.nl
Wij bedanken Theo voor deze order en wensen hem veel werkplezier toe met zijn nieuwe aanwinst.