Kuhn GF-T serie schudders afgeleverd

Er zijn diverse Kuhn GF-T serie schudders met de super snelle kopakker-stand afgeleverd.

Aan A. Rodenburg te Uitgeest is een GF8712T met een werkbreedte van 870 cm geleverd.

Al jaren boeren zij aan de Broekpolderweg, maar zijn ook bekend van Rodenburg aan de Meldijk. Daar boerde ze eerst naast het gemaal en de sluis die zij ook beheerde. A. Rodenburg heeft deels land om de Weijenbus, een meer. Hierdoor is er geen sloot recht in het historische land. Toch is dit een mooie vervanging voor de Vicon Fanex 531 (nog zeer netjes) van ook zo weer 30 jaren oud.

Ook is er een Kuhn GF8712T afgeleverd aan Stal Ruyter, waar we weer praktijk foto’s van hebben ontvangen. Hier kan je zien dat deze weer mooi werk levert.

Familie Ruyter aan de Noordermaatweg te Heemskerk is een trouwe klant, waar we veel voor over hebben en zeer blij mee zijn. Ze hebben veel landwerkzaamheden naast de duinstreek in eigen beheer of via PWN. Hier komen vele pakken gras en hooi vanaf en dat hebben zij natuurlijk nodig voor de melkkoeien en de paarden stalling.

Zo is er ook een GF10812T geleverd aan André Meester te Wijdewormer. Daar is het land toch weer anders als de eerdere twee afleveringen. De in de 17e eeuw droog gemaakte polder, maar in dit gedeelte toch vaak met wat ronde akkers. Ondanks de werkbreedte van 1080 cm is het met de 10 kleine rotoren een zeer goed volgende machines.

Familie Meester is gevestigd aan de Noorderweg, waar hier ooit koeien werden gemolken. Nu is André vaak bij loonwerkers, aannemers en boeren bezig, maar hij heeft ook nog zijn eigen land om te bewerken.

Zo zijn dit enkele gebruikers van de kwaliteit Kuhn schudders. We bedanken alle voor de orders en wensen hun veel plezier met deze machines.