Kuhn FPB3135 – Joost Reek

Nog een Kuhn FBP3135 pers in de buurt afgeleverd en deze is aan Joost Reek Loon- en timmerbedrijf ofwel LBW B.V. Het bedrijf is gevestigd in de polder Enge Wormer, een kleine 158 ha drooggemaakte polder naast het grotere Wijdewormer, ook wel bekend van de Bartelsluis tussen Enge Wormer en Wormer. Enge Wormer is iets minder draagkrachtiger dan Wijdewormer, Joost past zijn machines hier ook op aan voor zijn vaste pers klanten.

Naast andere Kuhn machines zoals maaiers, schudder, hark en een Kuhn grootpakpers met 70 cm hoge balen is deze rondenbalenpers een mooie aanvulling van de Kuhn machinepark. Rondenbalen persen doet Joost Reek al jaren in de polder, maar het meeste werk met mestrijden, slootwerk, grondwerk en in de bouw. Ook is Joost nog altijd bezig met hout, dit komt omdat vader Reek kwaliteit levert met het maken van vele soorten houten trappen.

Deze Kuhn FPB3135 is volledig uitgerust met het OC23 messensysteem, net/foliebinding, 3D wikkelsysteem en natuurlijk soepele 500/45R22.5 radiaal banden.

Wij bedankt Joost Reek voor deze order.