Kuhn FBP 3135 – K.J. Tromp

Sommige berichten zetten we niet meteen in het openbaar, maar deze willen we toch nog laten zien.
Geleverd in de loop van het jaar 2018 aan Loonbedrijf K.J. Tromp te Zuiderwoude en ook goed bevonden m.b.t. werk- en bedieningsgemak. Een Kuhn FBP 3135 OC14 perswikkelcombinatie met net en revolutionaire FOLIE binding systeem. Het folie bindsysteem is met dubbele rollen en met veel stretch, waardoor een stevige baal kan worden verkregen. Het voordeel van folie in plaats van net is dat er maar één afvalproduct is en dat het makkelijk verwerkbaar is.
Als de baal in de kamer met 18 stevige rollen klaar is dan wordt deze afgewikkeld op de wikkeltafel met het 3D-systeem. Het 3D-wikkelsysteem is een uitvinding uit de Kuhn fabriek te Geldrop Nederland. Het 3D-wikkelsysteem zorgt er voor dat het folie pas echt goed om de baal wordt gewikkeld en zeker bij netbinding zeer grote voordelen bied (Geen enkel ander merk heeft dit). Hierdoor krijgen de balen de perfect bescherming tijdens de opslag. Deze persen gaan de gehele wereld over! Ook is het 3D-wikkelsysteem te verkrijg op de losse Kuhn RW1810 wikkelaar, zoals wij ook aan Loonbedrijf A. Roelofsen te zuidschermer hebben mogen leveren.
Verder is de pers van K.J. Tromp compleet gemaakt met de juist bandencombinatie, ISO CCI-50 bedieningsscherm, Balenkantelaar en smeersysteem. Zo kan K.J. Tromp volop de strijd in in 2019 en aan alle wensen van zijn klanten voldoen.
Kijk ook eens op www.kjtromp.nl
Wij wensen K.J. Tromp en chauffeurs veel werkplezier met deze nieuwe machine.