Case IH Vestrum – K.J. Tromp

Weer een Case IH voor loonbedrijf K.J. Tromp te Zuiderwoude
Ditmaal een Case IH Vestrum 110, dus een mooie aanvulling tussen de andere mooie rooie trekkers. Uitgevoerd met 4,5ltr 4 cilinder van maximaal 120pk en een bekende CVT aandrijving aangepast naar het nieuwe model.
Deze trekker valt tussen de Luxxum met wielbasis van 245cm en de Maxxum met wielbasis van 267cm. De Vestrum heeft een wielbasis van 249cm en de mooie ruime cabine van de Maxxum en is leverbaar van 110 tot 140pk. Standaard met 110ltr CCLS hydrauliekpomp, 2 mechanische DW regelventielen en uit te breiden met elektrische ventielen. De trekker is zoals deze leverbaar op 600/65R34 achterbanden, maar is ook leverbaar op 38inch wielen. Verder is de trekker compleet gemaakt met geveerde vooras en cabine en een EHR-systeem met een hefvermogen van 5600kg en verder de gemakkelijke bediening die we van Case IH gewend zijn.
Trots staat Kees Tromp bij de nieuwe aanwinst van zijn veelzijdige bedrijf K.J. Tromp in het mooie Waterland gebied uit Zuiderwoude. Veelal werk in het agrarische gebied, maar ook velen andere werkzaamheden in de aannemerij.
We bedanken K.J. Tromp voor deze order.