Case IH Puma – Jeroen Kroon

Jawel, Jeroen is heel blij. Samen met zijn familie staat hij bij zijn nieuwe aanwinst, een mooie Case IH Puma CVX 150 die we voor Jeroen Kroon mochten klaarmaken.

IH Case IH zit diep in zijn bloed en dat is ook wel van huis uit met de paplepel meegegeven. Vaders boerde aan de (langste) Dorpsstraat te Assendelft, waar Rijkhoff Mechanisatie ook was gehuisvest. Als kleine jongen kwam Jeroen graag mee en de interesse was groot voor de rooie trekkers. Uiteindelijk kocht Jeroen een Engels B-275 van de gestopte boer Bloedjes. Hij kwam bij ons deze B-275 opknappen en begon zijn eerste centjes te verdienen via loonwerk. Helaas stopte de boerderij en Jeroen ging door en vond zijn weg wel. Heden is zijn bedrijf gevestigd te Starnmeer achter bij zijn schoonfamilie, waar laatste een mooie loods is neergezet.

Naast deze Case IH Puma is er ook een Case shovel en een kraan met allerlei toebehoren in bezit om zijn klanten te voorzien (ook zijn Engelse IHC B-275 nog!). Jeroen is altijd behulpzaam en zo heeft hij ook een aantal keer geholpen met de Beemster landbouwdagen. Hij stuurde toen op een Puma en melde “Dit wordt het later, een Puma”. Zijn droom is uitgekomen en inmiddels is de trekker vol in bedrijf gegaan.

Wij bedankt Jeroen voor deze order en wensen hem veel rijplezier met zijn nieuwe aanwinst.