Case IH Maxxum CVX 150 – P.H. Kramer

Aan P.H. Kramer is een Case IH Maxxum CVX 150 geleverd. Piet Hein timmert gestaagd aan zijn loonbedrijf met steeds meer nieuwe uitbreidingen en machines. Dit keer was de trekker aan de beurt. Deze Case IH Maxxum CVX 150 is compleet uitgerust met de bekend CVT aandrijving (traploos van 0,03 tot 43 km/u), fronthef/PTO, aanhangwagen luchtrem en niet te vergeten de brede banden. Deze 800/65R32 en 600/60R28 banden zijn de ideale combinatie om zijn werkzaamheden op minder dragende ondergronden te verrichten. Gebieden in en rond Assendelft en Westzaan zijn immers veen gebieden, waar we goed naar moeten kijken.

P.H. Kramer is gevestigd aan de rand van Assendelft aan de Busch en Dam, dicht bij de 3 gemeentepunt met Krommenie en Uitgeest. P.H. Kramer maait, schudt en harkt gewassen bij elkaar en hierna kan de Kuhn FBP 3135 pers het verwerken. Er voor of daarna bemesting met ruige- en drijfmest uitrijden is ook geen probleem. Land- en slootwerk worden natuurlijk ook nog opgepakt en in rustigere tijden als ZZP’er beschikbaar.

Na het ophalen van de trekker was het perswerk in Assendelft de eerste klus en heeft ondertussen de eerste nodige uurtjes er alweer opzitten.

We bedanken Piet Hein voor deze order en wensen hem veel rijplezier met zijn nieuwe aanwinst.