Case IH Luxxum – T. Noom

De laatste nieuwe Case IH Luxxum 110 is geleverd aan Tim Noom uit de Woudpolder te Uitgeest.

Tim gaat door met boeren in de Woutpolder na het overnemen van de boerderij van vader Nico Noom. De Woudpolder zit tussen Krommeniedijk, Uitgeestermeer, De Woude, Markenbinnen, Starnmeer en een beetje Zaanstreek.

Vaders kant komt uit Markenbinnen, maar na herindeling / ruilverkaveling in de jaren 80 verhuist naar de Woudpolderweg. Nu runt Tim zijn melkveehouderij in het veenweidegebied, waar de weidevogelbeheer hoog in het vaandel staat. Deze polder is gelieft bij de wandelaars en vogelaars.

De bedrijfsvoering is in combinatie voor familie Noom door de jaren natuurlijk goed geweest. Nadat vader 33 jaar geleden een nieuwe Case IH 745XL had gekocht, gaat Tim voor de toekomst met deze Case IH Luxxum 110 verder als hoofdtrekker. Natuurlijk blijft de trouwe 745XL in het bedrijf!

Deze Luxxum is compleet gemaakt met frontlader, Kemp balenklem en de nodige werktuigen. Dus de laatste Luxxum model uit Oostenrijk en deze serie wordt vervangen door de bestaande Vestrum 100-130 modellen, maar dan uitgevoerd met een 8-traps PS versnellingsbak i.p.v. de CVT.

Voor een gebruiker die nog een Luxxum model zou willen kopen, we hebben binnenkort nog een z.g.a.n. Luxxum 120 te koop met ongeveer 200-250 draaiuren.

Wij bedanken Familie Noom voor deze order en wensen Tim en familie veel rijplezier met hun nieuwe aanwinst.