Case IH Luxxum – Fam. Groot-Turenhout

Aan Groot-Turenhout VOF te Midwoud is een nieuwe Case IH Luxxum 110 geleverd. Een bekende compacte serie van 100-120 pk klasse, maar op een aantal punten vernieuwd. De grootste verandering is de motor met iets meer inhoud en koppel. En met de daaraan gekoppelde bekende 32×32 4 traps powershift transmissie met automatisch schakelen is het een fijn werkende trekker. Deze motor voldoet aan de nieuwste Tier-5 norm en het mooie is dat dit allemaal onder het motorkapje zit, hierdoor is er meer ruimte en opbouwmogelijkheden langs de trekker.

De trekker is uitgerust met een LRZ120 Frontlader met elektrische bediening, mech. / elek. DW ventielen, geveerde vooras en cabine en op 60 cm brede achterbanden. Een prachtige trekker voor familie Groot-Turenhout op hun veehouderij aan de Broerdijk. Ook wel een bekend stukje van de historische stoomtreinbaan Hoorn-Medemblik, dus neem eens de stoomtrein en u komt er vanzelf langs.

Groot-Turenhout is een trouwe IH / Case IH klant en in bezit van een Puma 240 CVX, Maxxum 150 en diverse international – Case IH modellen, waarmee ze alle werkzaamheden in eigen beheer doen. Deze Case IH Luxxum is een mooie passende trekker voor lichtere werkzaamheden op de boerderij. Kijk eens naar een eerdere film: https://bit.ly/3L4PbZ0

We bedanken familie Groot-Turenhout voor deze order.