Bijzonder aflevering – Mts Groot

Een bijzondere niet alledaagse afleveringen bij Mts Groot / Turenhout te Midwoud.
Allereerst een Case IH Puma 240 CVX in de Red-Tech uitvoering, dus met vele opties, zoals Chromen uitlaatpijp, koelbox, extra werklampen voor 360 graden verlichting, Luxe cabine-pakket enz.
De trekker is compleet met originele fronthef-/PTOsysteem, brede banden, AFS700 scherm met HMC2 kopakker functie (waarbij men stilstaand alles kan invullen) en AccuGuide met RTK. Met RTK kunnen ze exact gaan bemesten, maar ook met nieuw geleverde Kuhn FC9530 dubbele achtermaaier en Kuhn FC3125 frontmaaier maaien, terwijl het sturen autonoom gaat met een nauwkeurigheid van wel 2,5cm.
Om de bijzondere levering compleet te maken zijn er iets eerder al een tweetal schudders afgeleverd. Het gaat om de Kuhn GF13012 getrokken model met werkbreedte van 13 meter d.m.v 12 rotoren en nog een driepunt gedragen Kuhn GF8712 van 870cm werkbreedte. Beide met een kopakker HCL systeem.
Najaar 2018 had Familie Groot eerst een schudder op proef en deze had t.o.v de oude schudder met kromme soort tanden een zeer mooi schudbeeld.
Wij bedanken Mts Groot / Turenhout voor deze bijzonder mooie levering.