Tractoren

Een nieuwe tractor koop je niet ieder jaar. Bij Rijkhoff Mechanisatie staan uw wensen bij de aanschaf van een nieuwe tractor centraal. Vervolgens wordt bekeken welk model van welke leverancier het beste bij deze wensen aansluit. Tevens behoort een demonstratie tot de mogelijkheden. Rijkhoff Mechanisatie is officieel dealer van de volgende topmerken:

Case IH

Het merk Case IH staat voor een lange traditie van leiderschap. Het vormt het hoogtepunt uit de geschiedenis van enkele roemruchte bedrijven en merken op het gebied van landbouwmechanisatie, zoals Case, International Harvester en David Brown, om slechts een paar te noemen.

Elk van deze merken voor zich heeft een belangrijke rol gespeeld in de geschiedenis en ontwikkeling van Case IH. Door de jaren heen, zijn vele dingen veranderd, maar het rode merk zal altijd een sterke verbinding vertegenwoordigen met het succesvol ondernemerschap van agrarische producenten.

Naar de website

Steyr

De serieproductie van STEYR-tractoren startte in 1947. Sindsdien is STEYR de Oostenrijkse marktleider in deze sector en heeft het bedrijf bijgevolg een aanzienlijke invloed gehad op de plaatselijke landbouw. De eerste STEYR-opraapwagen en de eerste vierwielaangedreven STEYR-tractor – een baanbrekend stukje techniek – werden in de jaren zestig geïntroduceerd. dat inmiddels het handelsmerk van het bedrijf geworden is, ontstond samen met de serie Plus in 1967. De serie 80 en in het bijzonder de huidige modellen van de STEYR-series Kompakt, 9000MT, Profi en CVT-serie leveren het bewijs hoe consequent STEYR zowel zijn producten als zijn ontwikkelings- en productiecyclus aanpast aan de steeds sneller veranderende marktomstandigheden.

Het bedrijf exporteert ongeveer 60 procent van zijn productie. Tot de voornaamste buitenlandse markten behoren Duitsland, Zwitserland, Italië, Frankrijk en de Benelux-landen. Bovendien winnen de Scandinavische landen, Groot-Brittannië en de Oost-Europese landen aan belang als nieuwe markten. STEYR produceert in totaal 15 verschillende tractormodellen in St. Valentin.

Naar de website

Lindner

De Oostenrijkse familiebedrijf Lindner heeft tractoren en vervoerders geproduceerd voor berg-en grasland landbouw, bosbouw en lokaal gebruik regering sinds 1948. Na de ontwikkelingen in de vliegtuigbouw, Lindner maakten hun naam als specialist in all-wheel-drive door de productie van de eerste vier-wiel-aandrijving tractoren in Oostenrijk. Dan, net als vandaag Lindner vervaardigd speciale voertuigen die zich onderscheiden door hun cross-country mobiliteit, compacte en robuuste constructie en hoogwaardige componenten. Een stevige constructie die nodig is voor een alpine landschap is en heeft zich bewezen in tal van andere gebieden. Vakkundig opgeleid personeel productie rond 1500 voertuigen per jaar op de site in Kundl in Tirol vandaag.

Naar de website

Antonio Carraro

Antonio Carraro is een familiebedrijf gevestigd in de omgeving van Venetië, Italië. Begin 20ste eeuw is het bedrijf opgericht door Giovanni Carraro, de overgrootvader van Marcello Carraro, de huidige directeur van het bedrijf. Hij maakte een multifunctionele machine waarmee gelijktijdig geploegd, gezaaid, ondergewerkt en gerold kon worden. De vader van Marcello bouwde de fabriek uit tot een van de grootste producenten van Italië voor speciale multifunctionele tractoren met een brede inzetbaarheid. Antonio Carraro tractoren zijn leverbaar met knik- of fusee-besturing, met of zonder omkeerinrichting, met of zonder cabine, op gazon- of trekker-profielbanden. Als toekomstig eigenaar kunt u de tractor geheel aan uw wensen aanpassen, zodat u de tractor koopt die het best bij u past.

Naar de website van Antonio Carraro

Naar de website van Hissink Oeken

Kioti

Kioti is een moderne tractorfabrieken gevestigd in Zuid Korea.
Het Europees onderdelen centrum is gevestigd in Nederland!!

Deze moderne en professionele tractoren staan in de top van compact tractoren.
De modellen variëren van 22pk tot 90pk.

Naar de website