Strautmann CS95 – C. Nelis

Aan C. Nelis te Schermer / Ursem is een nieuwe type Strautmann mestwagen afgeleverd.
Het gaat om een model CS95 en door ons aan de heer Nelis als eerst verkocht. Dit model is de opvolger van de bekende BE75 met ongeveer de zelfde inhoud. Deze wagen is wel uitgevoerd met dubbele bodemketting, neerklapbare zij-schotten, wat bij de BE75 niet mogelijk was. Verder compleet met de bekende 4 staande walsen, geveerde tandem op 500×17 banden, hydraulisch aangedreven bodemketting en een bakinhoud van 9,5m³.
Voor de klanten die nu nog een BE75 in bezit hebben en aan vernieuwing toe zijn kunnen ook nog kiezen voor een Strautmann MS901. Dus volop mogelijkheden om ruige mest op een mooie manier over de weilanden te strooien.
Wij wensen C. Nelis veel werkplezier met zijn nieuwe aanwinst.

Zocon weidesleep – J. Kroon

Er is een 6 meter Zocon weidesleep aan Jeroen Kroon te Starnmeer afgeleverd, de winnaar tijdens Starnmeer 375 jaar trekker behendigheidswedstrijd in het najaar 2018.De weideslepen worden binnenkort weer volop gebruikt op de weilanden, echter het ook voor anderen mogelijkheden inzetbaar. Jeroen gaat deze gebruiken op een bouwterrein, waar hij met zijn loon- en grondverzetbedrijf op het moment zijn werkzaamheden uitoefent. IH,Case IH en Case bloed in hart en nieren. Op de foto met zijn Inter 844 en voor het grote werkverzet het hij nog een jonge Case shovel.
Wij wensen Jeroen veel werkplezier met zijn nieuwe aanwinst.

Schuitenmaker Amigo – Fam. Heeman

Bij familie Heeman te Beemster is een Schuitenmaker Amigo 20S afgeleverd.
Het is ook weer zo’n zelfde machine als wat hij had, na jaren goede werking van zijn oude voerwagen. Deze wagen is wel weer op een aantal punten verbeterd t.o.v. de oude model. De bediening is nu voor Harry ook makkelijker door kabelbediening vanuit de trekker.
Op de foto de wagen met trotse Harry Heeman die op verschillende fronten wel een in het nieuws staat, bijvoorbeeld met het WK voetbal advies d.m.v. een spel, Zie WKoe Sijtje, maar ook via andere media
Wij wensen Familie Heeman veel voerplezier met hun nieuwe machine en bedanken de voor deze order.

Kuhn FBP 3135 – K.J. Tromp

Sommige berichten zetten we niet meteen in het openbaar, maar deze willen we toch nog laten zien.
Geleverd in de loop van het jaar 2018 aan Loonbedrijf K.J. Tromp te Zuiderwoude en ook goed bevonden m.b.t. werk- en bedieningsgemak. Een Kuhn FBP 3135 OC14 perswikkelcombinatie met net en revolutionaire FOLIE binding systeem. Het folie bindsysteem is met dubbele rollen en met veel stretch, waardoor een stevige baal kan worden verkregen. Het voordeel van folie in plaats van net is dat er maar één afvalproduct is en dat het makkelijk verwerkbaar is.
Als de baal in de kamer met 18 stevige rollen klaar is dan wordt deze afgewikkeld op de wikkeltafel met het 3D-systeem. Het 3D-wikkelsysteem is een uitvinding uit de Kuhn fabriek te Geldrop Nederland. Het 3D-wikkelsysteem zorgt er voor dat het folie pas echt goed om de baal wordt gewikkeld en zeker bij netbinding zeer grote voordelen bied (Geen enkel ander merk heeft dit). Hierdoor krijgen de balen de perfect bescherming tijdens de opslag. Deze persen gaan de gehele wereld over! Ook is het 3D-wikkelsysteem te verkrijg op de losse Kuhn RW1810 wikkelaar, zoals wij ook aan Loonbedrijf A. Roelofsen te zuidschermer hebben mogen leveren.
Verder is de pers van K.J. Tromp compleet gemaakt met de juist bandencombinatie, ISO CCI-50 bedieningsscherm, Balenkantelaar en smeersysteem. Zo kan K.J. Tromp volop de strijd in in 2019 en aan alle wensen van zijn klanten voldoen.
Kijk ook eens op www.kjtromp.nl
Wij wensen K.J. Tromp en chauffeurs veel werkplezier met deze nieuwe machine.

Rauch strooiers aanbieding

Het is zo weer voorjaar en wordt de T-som zomaar snel bereikt.
In samenwerking met Reesink hebben wij de Rauch Axis M 20.2 W in de aanbieding. Een complete strooier voor de veeleisende gebruiker voor een scherpe prijs.
Tevens hebben wij, Rijkhoff Mechanisatie een aantal eenvoudiger Rauch MDS19.1 ECO strooiers ingekocht. Deze worden veelal bij veehouderijen verkocht door de eenvoud, mooie strooibeeld, compleet en robuust. Deze MDS19.1 ECO is uitgevoerd met : 900 liter bak (uit te breiden tot maximaal 1750 liter d.m.v een opzetranden), deels RVS en dan nog gepoedercoat in de kleur gezet en RVS dubbele makkelijk instelbare strooischijven van 10 tot 18 meter (opties tot 24 meter). Verder compleet gemaakt met hydraulische bediening, kantstrooiplaat en zeef.
Dit alles samen voor 4000,- Netto ex btw (normaal 4775,- Ex btw)
Zo lang voorraad verstrekt !!

Puma 195CVX – De Wit

Soms ruilen we nette trekkers in en die vinden zo hun weg naar andere dele van het land of zoals nu dichtbij. Zo ging deze mooie Case IH Puma 195CVX naar Mts./Loonbedrijf de Wit uit de Beemster. Na een paar nieuwe Case IH modellen te hebben gekocht was dit een mooie aanvulling. Zie ook de foto’s van de andere trekkers uit de oude doos.
Trots kwam Peter de trekker ophalen op deze feestelijke dag, want er was nog een familie lid jarig, dus een mooi cadeau! Mts. de Wit bezit op een paar locaties melkveehouderijen en hebben ook een loonbedrijf, een tak met vele uitlopende werkzaamheden. Zij ook hun Facebookpagina www.facebook.com/dewitbeemster
Wij wensen de familie de Wit veel rij/&werkplezier met hun nieuwe gebruikte trekker en wie komt de volgende trekker ophalen?

Maxxum 115 CVX – R. Ebbelaar

Weer een leuke aflevering aan René Ebbelaar aan de Overtoom te Westzaan vlakbij Nauerna en de Noordzeekanaal.
Bekend in de omstreken van de Cormeliahoeve en natuurlijk van de opening van het Boerenseizoen met o.a. Helga van Leuk en Lieke van Lexmond, waarbij de koeien in het voorjaar dansend de weide ingaan Wat overigens altijd leuke momenten zijn, zeker voor burgers/kinderen.
René is in het bezit van een melkveehouderij in het veenweidegebied met talrijk weidevogels en nu ook nog een mooie Case IH Maxxum 115 CVX. Deze trekker is compleet geleverd met een elektrisch bedienbare frontlader, CVT aandrijving met fijn bedienbare rijpedaal en vele andere mogelijkheden. Dit maakt de trekker een top machine voor voorladerwerk, maar ook met maximaal 145pk via boost een mooie vervangen voor zijn bedrijf.
Wij wensen dan ook natuurlijk veel werkplezier en bedanken René voor zijn vertrouwen om deze trekker te mogelijke leveren.

Schuitenmaker Amico 20S – A.P.C. Rodenburg

Bij A.P.C. Rodenburg aan de Broekpolderweg te Uitgeest is een Schuitenmaker Amico 20S afgeleverd.
Na bijna 25 jaar trouwe dienst met de oude Amico 20 was het een makkelijke keuze voor Adri. Een passende combinatie met de ongeveer 40 jarige International 533, waarbij zicht over de wagen en bediening een belangrijke rol spelen. Deze Amico 20S is al jaren op de zelfde betrouwbare basis, maar met een paar kleine wijzigingen, bijvoorbeeld messen op de vijzel en de kleurstelling.
Adri’s machinepark met o.a. de Case IH Maxxum 125, schouten mesttank, Strautmann kuilgrassnijder en diverse hooibouwmachines worden netjes onderhouden wat de levensduur ten goede komt. Zo kan hij samen met zijn familie weer jaren voeren aan de rand van het toeristische Uitgeestermeer op zijn veehouderij.
Wij wensen de familie Rodenburg veel werkplezier met hun nieuwe machine.

Maxxum Activedrive-8 – Manege Groot

Ook de eerste Case IH tractoren zijn weer afgeleverd dit jaar.
Zo is bij Manege Groot te Egmond een nieuw type Maxxum 135 Multicontroller met Activedrive-8 aandrijving afgeleverd.
Deze komt uit de zelfde Maxxum serie als de type 145, die trekker van het jaar 2019 is geworden. Door bedieningsgemak, zeer soepele 24×24 8-traps Powershift met vele mogelijkheden en de zuinige 4 cilinder T4B motor. De trekker is uitgevoerd met LRZ130 frontlader met elektrische bediening, 50km/u transmissie, vooras / cabine veerring en diverse wensen. Verder is de trekker klaar voor de toekomst door middel van lucht aanhangwagen remsysteem.
Trots staan de mannen bij de nieuwe trekker (met de oude Maxxum 125 op de achtergrond). Na even proefdraaien voor de vermogensrem als een sneltrein naar huis. Met maximaal 151,7pk aan de aftakas bij 1796 motor toeren, omgerekend ongeveer 167pk aan de motor en wat zal het zijn na een paar honderd uur gedraaid te hebben?
Wij wensen familie Groot veel rijplezier met hun nieuwe trekker.

Kuhn GF8712 – Mts. Moel-Kooij

Klaarmaken voor het voorjaar en reeds worden de eerste Kuhn graswinningsmachines weer afgeleverd. De eerste Kuhn van het jaar 2019 is geleverd aan Mts. Moel-Kooij te Beemster aan de Zuiderweg.
Zij hadden in het najaar van 2018 proef gedraaid met een Kuhn demo schudder en dat was natuurlijk goed bevonden. De keuze was gevallen op een inmiddels beproefde GF8712 met kopakker hefsysteem. Trots ging dhr. Moel onder winterse omstandigheden baar de Beemster en nu maar wachten op het voorjaar.
Door diverse Kuhn machines ingekocht te hebben kunnen wij diverse modellen scherp aanbieden.
Wij wensen de familie Moel-Kooij veel werkplezier met hun nieuwe aanwinst.

Case IH Luxxum – Fam. Mooij

Bij familie Mooij te Castricum is een Case IH Luxxum 110 afgeleverd.
Het is een mooie passende trekker voor hun biologische boerderij, waar onze demo trekker diverse testen heeft doorstaan. Deze trekker is uitgerust met geveerde vooras / cabine en frontlader met elektrische bediening. Met de powershift versnellingsbak en diverse automaat functies zal het een genot zijn om mee te werken.
Nieuw bij de Luxxum (ook de bij de nieuwe Maxxum Activedrive-8) is dat de rempedaal ook als functie koppeling kan zijn (Stop&Go).
Wij wensen familie Mooij veel rijplezier met hun nieuwe trekker.

Strautmann MS901 – De Rodenburghoeve

Aan de Rodenburghoeve te Uitgeest is een nieuwe Strautmann MS901 mestwagen geleverd.
Het is de opvolger van de bewezen BE9 serie met de goede eigenschappen en een mooi strooibeeld van de 4 staande vijzels. Verder is het compleet gemaakt met 620/40R22.5 banden op geveerde tandem, mestdoseerschuif en groothoek met nokkenkoppeling. Zo kan familie Rodenburg in 2019 volop mest strooien bij hun biologische melkveehouderij en minicamping. Zie ook hun website
Wij wensen familie Rodenburg veel succes met hun nieuwe aanwinst.

Goweil balenknipper – Stal Ruyter

Bij Stal Ruyter te Heemskerk is een Goweil RBS balenknipper afgeleverd.
Een solide machine voor ronde balen doormidden te knippen, maar dan ook nog op de juiste manier folie en net te grijpen d.m.v. het haaksysteem. Hierdoor blijft het folie en net achter en gaat het gewas naar waar het moet zijn. Ideaal voor het gebruik bij het laden van de voerwagen, maar ook zoals familie Ruyter op de vloer. De balenknipper is te gebruiken op de frontlader, de shovel en achterop de trekker met de passende aansluitingen en voor de knipper heb je maar één dubbel werkende ventiel nodig.
Wij wensen familie Ruyter veel succes met hun nieuwe aanwinst.

Einböck Pneumaticstar – Inzetbaar

We hopen weer dat er iets van regen komt (meer dan afgelopen avond/nacht), dan kan het gras weer gaan groeien. Door de lange droogte heeft de grasmat veel te lijden, dus niet alleen door teveel ganzen of andere gevogelte.
Einböck Pneumaticstar 600 is een ideale machine om het weer gezond te krijgen. Te gebruiken als wiedeg, i.c.m. frontplaat en door de werking van de trillende tanden om molshopen / mest te vlakken en evt. de zaaiunit te gebruiken voor een goed resultaat. Veelal gebruik voor in het voorjaar en najaar, maar men kan zelfs het land van nieuwe zaad voorzien. Deze machine hebben we op voorraad voor demo of voor de verkoop.

Boxer Klepelmaaier – Fam. Jonges

Net opgefrist van de Beemster kermis, staat Jacob Jonges uit Spijkerboor bij zijn nieuwe machine. Een Boxer arm klepelmaaier, model AM110-56. Ideaal voor onderhoud aan slootkanten in het veenweide gebied, waar familie Jongens aan de kanaaldijk hun melkveehouderij hebben staat.
Boxer machine is een goede goedkopere alternatief t.o.v. de topmerken en zeker voor een scherpe prijs. Compleet met 110 cm klepelbak met Y-klepels en van hart trekker naar buitenzijde bak een bereik heeft van ruim 5 meter.
Wij wensen familie Jonges veel werkplezier met hun nieuwe aanwinst.

Carraro 4400 HST – Landschap Noord-Holland

Deze week geleverd aan Landschap-Noord Holland een Carraro 4400 HST.
Deze tractoren zijn kenmerkend door laag gewicht, laag zwaarte punt, een uitstekende hydrostaat met 3 groepen, mogelijkheid om gehele stuur-dashboard /zit kolom om te draaien, en vele andere mogelijkheden. Zo heeft Carraro vele soorten modellen van fusee en knikbesturing, met of zonder cabine enz, kijk ook op www.antoniocarraro.it/en of www.hissink-oeken.nl. Kees Groeneweg van Landschap kwam deze Carraro trekker bij ons ophalen, waarvan door de jaren heen vele in gebruik zijn gegaan.
Landschap – NH is u waarschijnlijk bekend van beheer/onderhoud van natuurgebieden in Noord Holland, kijk een op www.landschapnoordholland.nl
Wij wensen Kees en de medewerkers veel rij-plezeir met hun nieuwe aanwinst.

Waterpomp

Droogte, wij hebben misschien nog iets voor u staan. Ook te gebruiken voor nattere periodes. Een klassieke pomp met dieselmotor, zelfs elektrisch gestart, waardoor je het niet nog warmer krijgt door het slingeren.
Vragen ???

Joskin veewagen – Mts. Mul

Bij Mts. Mul aan de Groeneweg te Graft is een aantal weken geleden een Joskin RDS6000 veewagen afgeleverd en inmiddels goed in gebruik genomen.
Kenmerkend door de robuuste bouw en kniel-systeem, waardoor er geen achterklep nodig is. De machine is uit te breiden met diverse opties, bijvoorbeeld binnenhek, buitendrijfhek en nog vele mogelijkheden.
Wij wensen Mts. Mul veel succes met hun nieuwe aanwinst.

Case IH Farmall – Dhr. Teerhuis

Op een voormalig eiland Marken is een Case IH Farmall 65C Rops afgeleverd.
Trots staat de nieuwe eigenaar, dhr Teerhuis samen met zijn rechterhand Wesley Melman bij de nieuwe trekker. Met op de achtergrond de Marker huizen wat vele toeristen trekt.
Deze trekker is een rops uitvoering, geheel mechanische bediening en geleverd met frontlader. Laatst melde een klant die ook z’n trekker zonder cabine had gekocht “wat draait de motor toch mooi rustig en ik heb geen oorkleppen meer nodig!”.
Zo gingen zij samen te vree, met ook de nieuwe maaier, aan de gang.
Wij wensen dhr. Teerhuis veel rij-/werkplezier met zijn nieuwe machines.

Kuhn GA7501 plus – Zijp / Melse

Geleverd aan Firma Zijp / Melse een Kuhn GA7501 plus.
Dus weer een beproefde / bekende Kuhn hark, waar we dit jaar alweer diverse hebben van geleverd. Ter vervangingen van een enkele 450cm Kuhn hark, waar ze jaren te vrede mee hebben gedraaid.
De Firma Zijp /Melse huist achter het mooie dorp De Rijp met het pittoreske oude centrum, waar Anton Pick nu nog kan schilderen. Waar visserij vroeger tussen de Schermer, Beemster, Starnmeer en richting het Ij belangrijk was. Dat is nu niet meer zo en daar heeft de Firma Zijp/Melse een melkveehouderij en een zorgboerderij op het veenweide gebied.
Kijk eens op www.zorgboeren.nl/schermereylandt, waar ze ook een deel van hun tijd in besteden.
Wij wensen Firma Zijp/Melse veel werkplezier met hun nieuwe machine.

Maxxum 125 CVX – Loonbedrijf J. Swart

Ook vinden Case IH tractoren hun weg in de Schermer.
Zo ook bij Loonbedrijf Swart, een 4 cilinder Case IH Maxxum 125 CVX met boost maximaal 155pk.
Een mooie aanvulling naast de eerder geleverde Maxxum 120 CVX en de andere Case IH tractoren.
De trekker is uitgevoerd met 50km/u, geheel geveerd, AFS700, fronthef met PTO enz.
Loonbedrijf Swart heeft vele werkzaamheden zoals persen, grondbewerking en vele andere.
Kijk op de site www.jswartloonbedrijf.nl
Wij wensen fam Swart en medewerkers veel rijplezier met hun nieuwe aanwinst.

375 jaar Starnmeer

Afgelopen weekend was er op de buurt een hoop te doen. Feestweekend in de Starnmeerpolder tbv 375 jaar bestaan. Ooit een dure polder door de strijd tussen de investeerders en Alkmaar. Het was een weekend met vele activiteiten voor de bewoners en ook buitenlui.
O.a. op zaterdag was de ontmoeting tussen de bewoners, oud bewoners en belangrijke personen. Er was ook Film en uitleg van ontstaan en nieuw projecten te Starmeer, kunst-cultuur en straattheater, krattenstapel wedstrijden enz. en afsluiten met div live bands tot de late uren.
Zondag een Concours ‘d Élégance, weer theater, Zeskamp en afsluiten weer met een top 2000 banden.
Dit werd allemaal mogelijk gemaakt door vrijwilligers, bewoners, bedrijven en sponsoren.
Samen met andere waren wij van Rijkhoff Mechanisatie ook sponsor, waar wij zeer blij mee zijn.
Op 22 september mogen wij met de Starnmeer ook mee organiseren aan de agrarische dag met o.a. trekker behendigheidswedstrijden en opstellen van oude en nieuwe technieken van landbouwwerktuigen.
De laatste periode was het bij ons een drukke tijden geweest m.b.t. werkzaamheden en verandering in het bedrijf, waardoor weinig Facebook berichten werden verzonden.
Natuur staan we niet stil, dus volgen binnenkort meer berichten van afgelopen periode.

Diverse afleveringen in de Schermer

Ook in de polder de Schermer vinden Kuhn en andere werktuigen zijn weg.
Zo ook bij Mts Koning / De Bruijn aan de Noordervaart een Kuhn FC284 schijvenmaaier met kneuzer. De keuze was ook niet moeilijk, het was gewoon de opvolger van de oude FC243 maaier waar ze jaren goede ervaringen mee hadden. Dit past mooi bij de andere Kuhn machines.

Zo ook bij Familie van Baar aan de Zuidervaart, daar is een nieuwe Kuhn GMD2810 geleverd mooi passend achter de Case IH 845XLA.
En aan Familie C. Over, ook aan de Zuidervaart een Kuhn GA8121 Rotorhark. De grotere broer van de veel verkochte GA7501 hark en goed toepasbaar aan de noordelijke kant van de Zuidschermer.

Niet alleen Kuhn, maar ook Strautmann machines, zo ook aan Loonbedrijf Groot aan de Oostdijk. Een Strautmann Mega Vitesse 4001DO, een mooie wagen naast de eerder geleverde Mega Vitesse 3601 modellen met DMW 8 wielige tandem. De 4001DO is uitgevoerd met doseerwalsen en zwaar tandem met grote banden.
Zie ook www.loonbedrijfgroot.nl

Wij wensen al deze en andere klanten uit de Schermer veel plezier met de nieuwe aanwinsten.

Kemp verdichtingswals – Loonbedrijf v/d Oord

Bij Loonbedrijf van der Oord aan de Krommendijk te Egmond is een Kemp VDW 2800 verdichtingswals afgeleverd.
Een kenmerk van Kemp is de goede kwaliteit. De wals heet een inhoud van 1000 liter. Op de wals zijn gewelfde ringen gelast voor een altijd draaiende werking op de graskuil, hierdoor kan Van der Oord nog beter zijn werk doen op de kuil met zijn Case IH MX en Puma tractoren.
Zie ook informatie op www.kempmachines.com
Wij wensen Van der Oord succes met hun nieuwe aanwinst.

Vicon Combinatie – Fam. Jantjes

De afleveringen gaan door, zo ook op de zaterdag door Mark Vredenburg.
Afgeleverd aan familie Jantjes te West-Grafdijk een set maaiers van Vicon van de Extra serie zonder kneuzer, waar weinig vermogen voor nodig is. Met 2 keer 320 cm werkbreedte, dus met overlap ruim 6 meter waar je rond de 100 pk goed uit de voeten kan. Dit in combinatie met 3 messen per maaischijf en dan met 8 maaischijven zorgen ook voor mooi maaibeeld. Zo kunnen ze goed het nieuwe seizoen in gaan vrijwel nieuwe ( biologische ) boerderij aan de Oudelandsdijkje.
Wij wensen familie Jantjes veel maaiplezier met deze nieuwe set.
! Zie ook op de achtergrond, ook weer klaar voor aflevering een Kuhn dubbelhark waar we diverse van verkocht hebben in de streek.

Kuhn GF7902 – Mts Krul / Klaver

Geleverd aan Mts Krul / Klaver te Schermerhorn een Kuhn schudder GF7902.
Op zich niet zo bijzonder deze 8 element schudder, maar wel mbt zijn werkbreedte. Veelal zijn de meeste merken met 8 element schudders rond de 9 meter ( Kuhn 870 cm ). Deze GF7902 is uitgevoerd met 8 kleine rotoren met een werkbreedte van 780 cm en natuurlijk met zijn beproefde Digidrive koppelingen. Kleine rotoren en klauwkoppelingen die Kuhn al jaren in bezit heeft, waar de laatste jaren ook toch andere merken mee komen. Dit is toch een bewijs dat een merk als Kuhn het door de jaren goed voor elkaar heeft met de ontwikkelingen.
Zo kan Peter Klaver weer jaren vooruit aan de Vrouweweg in het mooie Schermerhorn.
Wij wensen Mts. Krul en Klaver veel werkplezier met deze nieuwe machines.

Case IH JXU – Fam. De Leeuw

Wij verkopen nieuwe tractoren, werktuigen en tuin & park machines. We krijgen hierdoor ook inruil die dan de handel in gaan of geheel netjes door ons word nagezien en aan klanten worden verkocht.
Zo ook deze nette Case IH JXU1100 met nog geen 5000 dr/u en netjes mee om was gegaan.
Trots staat Han de Leeuw uit Krommeniedijk met kleinkinderen met de nieuwe aanwinst van Anjo de Leeuw. Han de Leeuw is bij vele bekend met zijn klauwverzorging en dienste in de landbouw. Anjo heeft zijn melkveebedrijf in Assendelft (bekend van Klaas IJff), maar werkt veelal samen met vaders en kan deze trekker goed worden ingevuld op beide bedrijven. Later volgt er nog voor Han een Mulder balenwagen en is de set compleet.
Wij wensen familie De Leeuw veel plezier met de nieuwe aanwinsten.

Afleveringen – Fam. Brakenhoff

Afgeleverd aan familie Brakenhoff een Rauch MDS19.1 kunstmestrooier.
Deze strooier is gewoon een goede degelijk strooier en ook wel eerder vermeld met eerdere aflevering. 2 strooischijven tot 18 meter strooien, met kantstrooiplaat, hydr bediening en evt uit te breiden met div opties. Dit is wel een mooie combinatie, nieuwe strooier met een echte 6 cilinder international 946 uit de jaren’70.
Deze trekker is van Tim Brakenhoff, technisch een goede trekker en netjes in de lak, waarmee toertochten worden gereden en ook soms op de boerderij wordt gebruikt.
Broer Peter met zijn ouders runnen de boerderij aan de Zeedijk te Assendelft, waar rest van de familie ook wel eens bereid is om te helpen. Tevens was eerder een Vicon Duplo 600 kuilverdeler afgeleverd. Niet zomaar één, maar een zware loonwerkers uitvoering waar capaciteit en degelijkheid goed voor elkaar moet zijn. Compleet met hydraulische verstelbare en opklapbare borden met zware aandrijving.
Wij wensen dan ook familie Brakenhoff veel werkplezier en bedanken ze voor de order.

Case IH Luxxum – Fam. de Dood

Bij familie De Dood te Wijdewormer is een Case IH Luxxum 110 afgeleverd.
Deze is compleet gemaakt met een LRZ120 frontlader, Vredestein 600/65R38 en 540/65R24 banden en diverse wensen Mathé het wilde hebben.
Zo kan hij volop aan het werk op de melkveehouderij met deze Luxxum die in St. Valentin te Oostenrijk wordt geproduceerd.
Wij wensen familie De Dood veel rijplezier met hun nieuwe Luxxum.

Case IH Puma 150 CVX – Fam. Ruiter

Geleverd aan Familie Ruiter te Grootschermer een Case IH Puma CVX 150.
Compleet met Fronthef/pto en 710/70R38 – 600/65R28 Trellerborg banden.
Zo kunnen de algemene chauffeurs Robin en Jeroen er weer jaren aan de bak met deze beproefde trekker met een maximaal vermogen van 190pk met CVT aandrijving.
De trekker werd mooi op tijd afgeleverd voor de feest van Simon, 60 jaar, in de nieuwe loods met familie, kennissen en CDA partij genoten.
Simon Ruiter is een bedreven persoon die bij diverse instanties / organisaties inzet. Met een boerderij waar hij volop hulp heeft van zijn vrouw Carla, dochter Sofie, Robin, Jeroen, Bert en natuurlijk Egbert. En drukke periode zullen er altijd meer zijn op dit mooie bedrijf, waar ook de laatste tijd mbt nieuwbouw ook wat is veranderd.
Wij wensen Familie Ruiter veel rijplezier met hun nieuwe aanwinst.