375 jaar Starnmeer

Afgelopen weekend was er op de buurt een hoop te doen. Feestweekend in de Starnmeerpolder tbv 375 jaar bestaan. Ooit een dure polder door de strijd tussen de investeerders en Alkmaar. Het was een weekend met vele activiteiten voor de bewoners en ook buitenlui.
O.a. op zaterdag was de ontmoeting tussen de bewoners, oud bewoners en belangrijke personen. Er was ook Film en uitleg van ontstaan en nieuw projecten te Starmeer, kunst-cultuur en straattheater, krattenstapel wedstrijden enz. en afsluiten met div live bands tot de late uren.
Zondag een Concours ‘d Élégance, weer theater, Zeskamp en afsluiten weer met een top 2000 banden.
Dit werd allemaal mogelijk gemaakt door vrijwilligers, bewoners, bedrijven en sponsoren.
Samen met andere waren wij van Rijkhoff Mechanisatie ook sponsor, waar wij zeer blij mee zijn.
Op 22 september mogen wij met de Starnmeer ook mee organiseren aan de agrarische dag met o.a. trekker behendigheidswedstrijden en opstellen van oude en nieuwe technieken van landbouwwerktuigen.
De laatste periode was het bij ons een drukke tijden geweest m.b.t. werkzaamheden en verandering in het bedrijf, waardoor weinig Facebook berichten werden verzonden.
Natuur staan we niet stil, dus volgen binnenkort meer berichten van afgelopen periode.

Diverse afleveringen in de Schermer

Ook in de polder de Schermer vinden Kuhn en andere werktuigen zijn weg.
Zo ook bij Mts Koning / De Bruijn aan de Noordervaart een Kuhn FC284 schijvenmaaier met kneuzer. De keuze was ook niet moeilijk, het was gewoon de opvolger van de oude FC243 maaier waar ze jaren goede ervaringen mee hadden. Dit past mooi bij de andere Kuhn machines.

Zo ook bij Familie van Baar aan de Zuidervaart, daar is een nieuwe Kuhn GMD2810 geleverd mooi passend achter de Case IH 845XLA.
En aan Familie C. Over, ook aan de Zuidervaart een Kuhn GA8121 Rotorhark. De grotere broer van de veel verkochte GA7501 hark en goed toepasbaar aan de noordelijke kant van de Zuidschermer.

Niet alleen Kuhn, maar ook Strautmann machines, zo ook aan Loonbedrijf Groot aan de Oostdijk. Een Strautmann Mega Vitesse 4001DO, een mooie wagen naast de eerder geleverde Mega Vitesse 3601 modellen met DMW 8 wielige tandem. De 4001DO is uitgevoerd met doseerwalsen en zwaar tandem met grote banden.
Zie ook www.loonbedrijfgroot.nl

Wij wensen al deze en andere klanten uit de Schermer veel plezier met de nieuwe aanwinsten.

Kemp verdichtingswals – Loonbedrijf v/d Oord

Bij Loonbedrijf van der Oord aan de Krommendijk te Egmond is een Kemp VDW 2800 verdichtingswals afgeleverd.
Een kenmerk van Kemp is de goede kwaliteit. De wals heet een inhoud van 1000 liter. Op de wals zijn gewelfde ringen gelast voor een altijd draaiende werking op de graskuil, hierdoor kan Van der Oord nog beter zijn werk doen op de kuil met zijn Case IH MX en Puma tractoren.
Zie ook informatie op www.kempmachines.com
Wij wensen Van der Oord succes met hun nieuwe aanwinst.

Vicon Combinatie – Fam. Jantjes

De afleveringen gaan door, zo ook op de zaterdag door Mark Vredenburg.
Afgeleverd aan familie Jantjes te West-Grafdijk een set maaiers van Vicon van de Extra serie zonder kneuzer, waar weinig vermogen voor nodig is. Met 2 keer 320 cm werkbreedte, dus met overlap ruim 6 meter waar je rond de 100 pk goed uit de voeten kan. Dit in combinatie met 3 messen per maaischijf en dan met 8 maaischijven zorgen ook voor mooi maaibeeld. Zo kunnen ze goed het nieuwe seizoen in gaan vrijwel nieuwe ( biologische ) boerderij aan de Oudelandsdijkje.
Wij wensen familie Jantjes veel maaiplezier met deze nieuwe set.
! Zie ook op de achtergrond, ook weer klaar voor aflevering een Kuhn dubbelhark waar we diverse van verkocht hebben in de streek.

Kuhn GF7902 – Mts Krul / Klaver

Geleverd aan Mts Krul / Klaver te Schermerhorn een Kuhn schudder GF7902.
Op zich niet zo bijzonder deze 8 element schudder, maar wel mbt zijn werkbreedte. Veelal zijn de meeste merken met 8 element schudders rond de 9 meter ( Kuhn 870 cm ). Deze GF7902 is uitgevoerd met 8 kleine rotoren met een werkbreedte van 780 cm en natuurlijk met zijn beproefde Digidrive koppelingen. Kleine rotoren en klauwkoppelingen die Kuhn al jaren in bezit heeft, waar de laatste jaren ook toch andere merken mee komen. Dit is toch een bewijs dat een merk als Kuhn het door de jaren goed voor elkaar heeft met de ontwikkelingen.
Zo kan Peter Klaver weer jaren vooruit aan de Vrouweweg in het mooie Schermerhorn.
Wij wensen Mts. Krul en Klaver veel werkplezier met deze nieuwe machines.

Case IH JXU – Fam. De Leeuw

Wij verkopen nieuwe tractoren, werktuigen en tuin & park machines. We krijgen hierdoor ook inruil die dan de handel in gaan of geheel netjes door ons word nagezien en aan klanten worden verkocht.
Zo ook deze nette Case IH JXU1100 met nog geen 5000 dr/u en netjes mee om was gegaan.
Trots staat Han de Leeuw uit Krommeniedijk met kleinkinderen met de nieuwe aanwinst van Anjo de Leeuw. Han de Leeuw is bij vele bekend met zijn klauwverzorging en dienste in de landbouw. Anjo heeft zijn melkveebedrijf in Assendelft (bekend van Klaas IJff), maar werkt veelal samen met vaders en kan deze trekker goed worden ingevuld op beide bedrijven. Later volgt er nog voor Han een Mulder balenwagen en is de set compleet.
Wij wensen familie De Leeuw veel plezier met de nieuwe aanwinsten.

Afleveringen – Fam. Brakenhoff

Afgeleverd aan familie Brakenhoff een Rauch MDS19.1 kunstmestrooier.
Deze strooier is gewoon een goede degelijk strooier en ook wel eerder vermeld met eerdere aflevering. 2 strooischijven tot 18 meter strooien, met kantstrooiplaat, hydr bediening en evt uit te breiden met div opties. Dit is wel een mooie combinatie, nieuwe strooier met een echte 6 cilinder international 946 uit de jaren’70.
Deze trekker is van Tim Brakenhoff, technisch een goede trekker en netjes in de lak, waarmee toertochten worden gereden en ook soms op de boerderij wordt gebruikt.
Broer Peter met zijn ouders runnen de boerderij aan de Zeedijk te Assendelft, waar rest van de familie ook wel eens bereid is om te helpen. Tevens was eerder een Vicon Duplo 600 kuilverdeler afgeleverd. Niet zomaar één, maar een zware loonwerkers uitvoering waar capaciteit en degelijkheid goed voor elkaar moet zijn. Compleet met hydraulische verstelbare en opklapbare borden met zware aandrijving.
Wij wensen dan ook familie Brakenhoff veel werkplezier en bedanken ze voor de order.

Case IH Luxxum – Fam. de Dood

Bij familie De Dood te Wijdewormer is een Case IH Luxxum 110 afgeleverd.
Deze is compleet gemaakt met een LRZ120 frontlader, Vredestein 600/65R38 en 540/65R24 banden en diverse wensen Mathé het wilde hebben.
Zo kan hij volop aan het werk op de melkveehouderij met deze Luxxum die in St. Valentin te Oostenrijk wordt geproduceerd.
Wij wensen familie De Dood veel rijplezier met hun nieuwe Luxxum.

Case IH Puma 150 CVX – Fam. Ruiter

Geleverd aan Familie Ruiter te Grootschermer een Case IH Puma CVX 150.
Compleet met Fronthef/pto en 710/70R38 – 600/65R28 Trellerborg banden.
Zo kunnen de algemene chauffeurs Robin en Jeroen er weer jaren aan de bak met deze beproefde trekker met een maximaal vermogen van 190pk met CVT aandrijving.
De trekker werd mooi op tijd afgeleverd voor de feest van Simon, 60 jaar, in de nieuwe loods met familie, kennissen en CDA partij genoten.
Simon Ruiter is een bedreven persoon die bij diverse instanties / organisaties inzet. Met een boerderij waar hij volop hulp heeft van zijn vrouw Carla, dochter Sofie, Robin, Jeroen, Bert en natuurlijk Egbert. En drukke periode zullen er altijd meer zijn op dit mooie bedrijf, waar ook de laatste tijd mbt nieuwbouw ook wat is veranderd.
Wij wensen Familie Ruiter veel rijplezier met hun nieuwe aanwinst.

Kuhn GA7501 – Fam. De Boer

Afgelopen periode is het druk geweest met betrekking tot werkzaamheden, waardoor het bericht geven wat achter loopt.
In het voorjaar was er een Kuhn GA7501 plus aan Familie De Boer te Egmond a/d Hoef geleverd.
Een bekende dubbele hark, maar het model 2018 is aangepast met hydraulische breedte instelling. Verder is het gewoon de vertrouwde machine. Deze hark is ook geleverd met 6 wielen-onderstel per rotor voor de beste bodemaanpassing. Hans is alweer een tijdje aan de gang en we gaan er vanuit dat het super gaat met de machine.
Wij wensen familie De Boer veel plezier met hun nieuwe aanwinst.

Kuhn GF6502 – Fam. V/d Meer

in het voorjaar leveren wij diverse Kuhn machines af en dat is ook eer leuk.
Aan familie C. v/d Meer aan de Starnmeerdijk te Starnmeer was het een GF6502 schudder.
Met de gezegde “Met de jeugd heb je toekomst” hoor deze schudder. Wij gaan er vanuit dat deze schudder over jaren nog in bedrijf zal zijn, zodat de jongens samen met de ouders nog een hoop mee kunnen schudden op het melkveebedrijf te Starnmeer. Iets waar Kuhn voor garant staat!
Wij wensen familie V/d Meer veel werkplezier met hun nieuwe aanwinst.

Case IH Luxxum – Fam. Kenter

De Case IH Luxxum modellen vinden ondertussen hun weg in Noord-Holland.
Zo ook dit model 110, geleverd aan Familie Kenter aan de Baakmeerdijk te Bergen.
Zij hebben een nette melkveehouderij met vele gemakken, zoals een melkrobot.
Na aankoop zijn ze ook nog in de fabriek geweest te Oostenrijk, waar deze modellen worden geproduceerd.
Volgens berichten was dat zeker de moeite waard om daar eens te kijken, waar kwaliteit hoog in het vaandel staat.
De trekker is uitgevoerd met 4 cilinder 110 pk motor, 4 trap PS waar men 16 keer automatisch kan laten schakelen en dan met vele functie mogelijkheden. Verder compleet met geveerde vooras en cabine, LS hydraulische systeem en 4 toerige aftakas.
Nog een puntje mbt aftakas, deze kan ook via een deel versnellingsbak, waardoor de draairichting andersom kan en dat is makkelijk met mestmixen !!
Kort om, een sterke en toch compacte trekker met volop mogelijkheden op deze veehouderij te Bergen, waar familie Kenter weer jaren vooruit kan.
Wij wensen familie Kenter veel rij-/werkplezier met hun nieuwe aanwinst.

Einböck Pneumaticstar – Res en Mooij

Het voorjaar komt er aan, dus juiste verzorging voor het land is een goed begin.
Zo dacht de families Res en Mooij er ook over, dus werd gezamenlijke tot aankoop over gegaan.
Mooij had al goede ervaring door een de plaatselijke loonwerker N. Borst, waardoor de grasmat goed gevuld werd.
Res en Mooij zijn netjes op hun land en werktuigen dus dit is een mooie samenwerking.
Familie Res zit aan de Provincialeweg te Castricum, waar ze vele werkzaamheden hebben, bollen, veehouderij en de boerencamping De Kei.
De camping, waar 25 staanplaatsen zijn, met goede accommodatie en activiteiten, kijk eens op de site www.boerencampingdekei.nl.
Familie Mooij huist aan de rand van de duinen te Bakkum met een veehouderij en zorgboerderij Van Tienhovenhoeve www.zorgboeren.nl/van-tienhovenhoeve.
Met een nette oude boerderij/huis en met een vrijwel nieuwe stal, waar volop mogelijkheden zijn voor de moderne biologische veehouder.
Wij wensen de beide families veel werkplezier en bedanken voor de order !

Vicon combinatie – Fam. Dirkson

Naast ons top merk Kuhn gaan ook inmiddels de eerste Vicon machines de deur uit voor het nieuwe maaiseizoen.
Broers Dirkson uit Limmen staan trots voor ons pand te Wormerveer met een complete set Vicon maaiers.
Het gaat om 2x 320cm werkbreedte met kneuzers van de Extra serie.
Kenmerkend door 3 messen per maaischijf voor onder alle omstandigheden een goed maaibeeld.
Samen met de Case IH CVX 175 is het weer een mooie set.
We wensen familie Dirkson veel maaiplezier met hun nieuwe aanwinst.

Yamaha Grizzly – Fam. Rol

Bij familie Rol te Starnmeer is een Yamaha Grizzly YFM 350 quad afgeleverd.
Trots zit Geert op de quad, die na jaren hoog niveau voetbal bij Fortuna nu trainer is bij VV Knollendam.
Natuurlijk is er thuis op de veehouderij ook een hoop werk en loopwerk en wilde ze het zichzelf makkelijker maken . daar is deze machine een mooie oplossing voor, met een 350cc benzinemotor, semiautomaat, 2WD (4WD is ook leverbaar), compleet met trekhaak en lier. Kortom een ideale machine voor op de boerderij.
Wij wensen familie Rol veel rijplezier met hun nieuwe aanwinst.

AP voerdoseerbak – Fam. Wouda

AP machines staan voor kwaliteit, zo mochten wij aan familie Woude te Woudpolder een AP voerdoseerbak leveren.
Het gaat om een VDC 2250 ZU, kenmerkend door versterkte 8mm dikke dubbele vijzels voor links en recht lossen en 5mm dikke hoogwaardig plaatstaal voor de bak.
De bak is ook uitgevoerd met hydraulische aandrijving met eigen bediening en makkelijk ophanging aan de onderste hefarmen van de trekker.
Met dit allemaal kan de maatschap Wouda weer jaren door in de Woudpolder te Uitgeest (achter Krommeniedijk).
Wij wensen familie Wouda veel succes met hun nieuwe aanwinst.

Nieuwe lading uit Oostenrijk

Er komen weer drukke tijden aan voor aflevering van landbouwwerktuigen en
tractoren. Zo is het wel een mooi gezicht, een vrachtwagen vol uit Oostenrijk voor de deur.
Wij hebben immers gewoon goede trekkers uit Oostenrijk waar ook deze
Luxxum’s en Maxxum’s vandaan komen.
Voor demo doeleinde hebben wij ook nog een nieuw type Luxxem met frontlader
en Maxxum CVX 125 met fronthef/pto beschikbaar.
Vraag naar de mogelijkheden om deze aan de tand te voelen en natuurlijk ook
voor de verkoop.
T: 075-6871277
E: [email protected]

Vertimix 2401 – VOF Hoogeveen/Blijleven

Bij VOF Hoogeveen/Blijleven te Zuidschermer is een Strautmann Vertimix 2401 voermengwagen afgeleverd.
Compleet met weeginrichting, sterke HD vijzels, schakelkast en schuiven. Ze kunnen zo weer jaren voeren aan de Zuidervaart. Na jaren tevredenheid van een horizontale Kuhn mengwagen is er nu gekozen voor een verticale mengsysteem m.b.t. eenvoud en toch goede menging van het product.
John, die achter de winterjas van zijn 75pk trekker zat, ging onder koude omstandigheden naar huis. na een paar dagen proefdraaien belde John tevreden op over d werking en geringe vermogensbehoefte van de voermengwagen.
Wij wensen familie Hoogeveen/Blijleven veel succes met hun nieuwe aanwinst.

Kioti DK5010HS – Fa. Seijsener

Bij de firma Seijsener te Zaandam is deze Kioti DK5010HS tractor afgeleverd. De tractor heeft een vermogen van 36,5kW (49Pk), is vierwiel aangedreven, heeft hydraulische stuurbekrachtiging (extra kleine draaicirkel door de standaard Quick-Turn) en een kruipbak met 16 x16 versnellingen.
De HS uitvoering beschikt over een hydraulisch/mechanische omkeer.
De hydro shuttle is een door Kioti geclaimde unieke technologie. Van richting veranderen zonder te koppelen, waardoor vermoeidheid tot het verleden behoort.
De tractor zal bij Seijsener, de grootste fabrikant en installateur voor recreatiebedrijven in de Benelux ,worden ingezet voor een uitgebreid scala van werkzaamheden, o.a. bij het leggen van grondkabels voor diverse doeleinden.
Wij wensen de fa. Seijsener veel succes met deze aankoop.
Kijk ook op www.seijsener.com

Kuhn PZ270 – Fam. Praag

Kort geleden zijn de eerste Kuhn graswinningsmachines voor 2018 alweer afgeleverd. Zo ook deze beproefde Kuhn PZ270 trommelmaaier uit de oude Piet Zweegers fabriek te Geldrop, aan de familie P. Praag te Jisp.
Piet Zweegers, de uitvinder van de trommelmaaier die toch nog zijn weg vindt bij de boeren.
Piet en zoon Jan Praag hadden ook hun voorkeur, en zo gaat de enige vaarboer uit Jisp verder met deze 4 trommelige maaier van 265cm werkbreedte. Vaarboer, dus veel arbeid in het Jisperveld, maar heeft ook zijn mooie kanten.
Kijk eens op www.zwethoeve.nl wat familie Praag u te bieden zal hebben voor een mooi dag.
Kijk ook eens naar een korte film op Youtube: Vaarboer Praag te Jisp
Wij wensen familie Praag veel werkplezier en bedanken ze voor deze opdracht.

Kramer oldtimer

Wij verkopen nieuwe en gebruikte trekkers.
Gebruikte trekkers willen wij met zorg nazien, soms zelfs nieuw in de verf zetten. We doen dit ook wel eens in opdracht van klant om iets op te knappen. Zo werd deze Kramer trekker zeer netjes van top tot teen opgeknapt.

Één cilinder Deutz met ZF versnellingsbak, nieuwe banden, electr systeem en vele onderdelen vervangen.
Helaas is deze trekker bij ons blijven staan en zoeken er nu een nieuw baasje voor.
De trekker kan zo met de optocht mee echter wel voor een goede prijs.
Informeer maar en stuur een mail naar [email protected] of bel ons op 075-687 12 77

Case IH Puma cvx – Fam. Hinloopen

Begin februari 2018 zijn er weer diverse machines afgeleverd, waaronder ook een Case IH Puma CVX 165 aan familie Hinloopen te Poppendammergouw gem. Amsterdam.
Weer een CVX trekker compleet gemaakt met fronthef/PTO, luxe cabine, diverse wensen en Michelin 900/50R42 banden voor minder insporing. Met ruim 200pk kan Fred om de boerderij en bij loonbedrijf Tromp voor de grootpakpers zijn werk goed doen.
Helaas kon broer Sijbrand door werkzaamheden niet op de foto.
Wij bedanken en wensen beide en rest van de familie veel werkplezier met de aanwinst.

Farmall 85C Rops – Familie Winter

In december is bij familie Winter of wel Pensionstal Uitgeest een Case IH Farmall 85C Rops compleet met frontlader afgeleverd.
Winterdag bij lange ritten langs de weg kan het koud zijn, maar is ideaal voor op het erf met bijvoorbeeld voorladerwerk en als veel op en afstappen nodig zal zijn. Zomers is het gewoon een genot in het land, zeker aangezien het geluid van de motor zeer laag is.
De trekker is compleet met een 24×24 40km/u met Hi/Lo en elektronische omkeer, mechanische hefsysteem en LRZ95 frontlader.
Pensionstal Uitgeest is ontstaan vanuit een melkveehouderij, Richard en Karin hadden de volle energie op de paarden gestort. Het bedrijf was overgenomen van vaders en zijn klein begonnen om later in 2016 een mooie stal te bouwen compleet met alles erop en eraan. Met binnen- en buitenbak waar ze een goede mogelijkheid aanbieden aan mens en dier.
Kijk een op de site pensionstaluitgeest.nl
Wij wensen Karin, Richard en de rest van de familie veel plezier met de nieuwe aanwinst en bedanken wij hun voor deze order.

Case IH Luxxum – Familie Dirkson

Einde van het jaar zijn er weer diverse leveringen van Case IH tractoren geweest.
Onder andere ook de nieuwe Case IH Luxxum 110 en vol trots staan de broers E en JJ Dirkson voor de trekker. De mooie stolp boerderij aan de Westerweg is aan de rand van de bebouwing te Limmen.
Dit is een mooie aanvulling van het rooie trekkerpark met onder andere de CVX 175, 845XLA, Farmall 60A en een 633.
De Luxxum serie is de opvolger van de Farmall U Pro serie met een nog betere bedieningsgemak via Multicontroller. Uitgevoerd met 4 traps PS, maar 16x te schakelen via controller in verschillende automatiek mogelijkheden. 40km/u en dan met eco motortoren, 4 toeren PTO, een juiste wielbasis voor wendbaarheid en goede wegligging i.c.m. met geveerde vooras.
Bij de Luxxum kan af fabriek een frontlader systeem geleverd worden met mechanische of elektrische bediening en bij beide is de versnellingsbak op de joystick te bedienen.
De trekker staat op 600/65R38 en 480/65R28 banden, waardoor het een mooi geheel is.
Wij wensen familie Dirkson veel rijplezier met hun nieuwe aanwinst en bedanken we voor deze levering

Kuhn Profile 1870 – A. de Leeuw

Trots staat Anjo de Leeuw bij de Kuhn Profile 1870 voermengwagen.
Deze is alweer een tijdje geleden afgeleverd en na ruim een halfjaar gebruik wilde hij melden dat het een top machine is. Over het mengen van het product door de gemonteerde type vijzels i.c.m de vorm van de bak is hij zeer tevreden en dat is een goede basis voor de koe en het melk. Ook is hij te spreken over het snelle losse van het voer door aan één zijde een dubbele schuif.
Verder is de wagen uitgevoerd met schakelkast, weegsysteem en diverse opties. Hiermee kan familie De Leeuw aan de Akere te Assendelft weer jaren vooruit op de boerderij, wat voorheen van Klaas Ijff was, die ook nog actief aanwezig is.
Wij wensen familie De Leeuw veel voerplezier met hun nieuwe machine.

Mobiel onkruid-bestrijding – Ketelhof

Bij de familie Rot van recreatieterrein de Ketelhof te Jisp is een professionele kokend heet water onkruidbestrijder afgeleverd.
De Weedblaster S van de fa. Waterkracht, die overigens onder de MIA Vamil subsidieregeling valt, gaat ingezet worden om op een milieuvriendelijke manier onkruid te bestrijden op zowel het eigen terrein als in de verhuur.
Uitsluitend door met schoon kokend heet water (98graden C) de plant te besproeien wordt de celstructuur van de plant vernietigd en sterft af. Dit besproeien gebeurt met een lage uitstroomdruk (1,5 bar). Dit maakt de Weedblaster S geschikt voor alle verharde en half verharde oppervlakken (bijvoorbeeld grind en gravel). Geen opspattend vuil als gevolg van hogedrukwater. Hierdoor kan tot aan de gevel schadevrij gewerkt worden zonder deze te vervuilen. Tevens kan er groene aanslag of alg van terrassen e.d. verwijderd worden.

Ook is er een invertor generator van Briggs & Stratton, de P2000 (lichtgewicht en geluidsarm) zorgt voor het benodigde elektrisch vermogen van 400 Watt van de Weedblaster en de 800 Watt van de tuinpomp. Deze verzorgd de toevoer van schoon water vanuit de watervoorraadtank.
Door deze componenten op een aanhanger te plaatsen hebben de heren Rot een mobiele onkruid bestrijdingsunit tot hun beschikking.
Als verdere uitbreiding van hun Husqvarna accu-gereedschap hebben zij een professionele accu kettingzaag 356LiXP met 35 cm blad aangeschaft. Het lichte gewicht, het gebruikersgemak en het lage
geluidsniveau zijn belangrijke pluspunten van deze zaag.
Wij wensen de familie Rot veel succes met hun aanschaf.

AP kuilhapper – Fam. Fontaine

Bij familie Fontaine te Beemster is een AP NT2000HA kuilhapper afgeleverd. AP staat voor degelijkheid en kwaliteit, zeker met kuilhappers.
Deze machine van 200cm is compleet met degelijke afschuifbord, hiermee kan de familie weer goed het eten voor de dames klaarzetten. wij wensen familie Fontaine veel voerplezier met hun nieuwe aanwinst.

2x Schouten Ridder

In oktober en november zijn er weer diverse afleveringen geweest.
Om waterafvoer goed te houden zijn de Schouten Ridder greppelfrezen de juiste oplossing. Bij familie Kramer op Bus en Dam en Brakenhoff aan de Zeedijk te Assendelft waren deze TK25’s in gebruik genomen, met een FW8 freeswiel voor mooie greppels in de Assendelver polder. Wij wensen familie Kramer en Brakenhoff veel werkplezier met hun nieuwe aanwinst.