Case IH Luxxum – Fam. Mooij

Bij familie Mooij te Castricum is een Case IH Luxxum 110 afgeleverd.
Het is een mooie passende trekker voor hun biologische boerderij, waar onze demo trekker diverse testen heeft doorstaan. Deze trekker is uitgerust met geveerde vooras / cabine en frontlader met elektrische bediening. Met de powershift versnellingsbak en diverse automaat functies zal het een genot zijn om mee te werken.
Nieuw bij de Luxxum (ook de bij de nieuwe Maxxum Activedrive-8) is dat de rempedaal ook als functie koppeling kan zijn (Stop&Go).
Wij wensen familie Mooij veel rijplezier met hun nieuwe trekker.

Strautmann MS901 – De Rodenburghoeve

Aan de Rodenburghoeve te Uitgeest is een nieuwe Strautmann MS901 mestwagen geleverd.
Het is de opvolger van de bewezen BE9 serie met de goede eigenschappen en een mooi strooibeeld van de 4 staande vijzels. Verder is het compleet gemaakt met 620/40R22.5 banden op geveerde tandem, mestdoseerschuif en groothoek met nokkenkoppeling. Zo kan familie Rodenburg in 2019 volop mest strooien bij hun biologische melkveehouderij en minicamping. Zie ook hun website
Wij wensen familie Rodenburg veel succes met hun nieuwe aanwinst.

Goweil balenknipper – Stal Ruyter

Bij Stal Ruyter te Heemskerk is een Goweil RBS balenknipper afgeleverd.
Een solide machine voor ronde balen doormidden te knippen, maar dan ook nog op de juiste manier folie en net te grijpen d.m.v. het haaksysteem. Hierdoor blijft het folie en net achter en gaat het gewas naar waar het moet zijn. Ideaal voor het gebruik bij het laden van de voerwagen, maar ook zoals familie Ruyter op de vloer. De balenknipper is te gebruiken op de frontlader, de shovel en achterop de trekker met de passende aansluitingen en voor de knipper heb je maar één dubbel werkende ventiel nodig.
Wij wensen familie Ruyter veel succes met hun nieuwe aanwinst.

Einböck Pneumaticstar – Inzetbaar

We hopen weer dat er iets van regen komt (meer dan afgelopen avond/nacht), dan kan het gras weer gaan groeien. Door de lange droogte heeft de grasmat veel te lijden, dus niet alleen door teveel ganzen of andere gevogelte.
Einböck Pneumaticstar 600 is een ideale machine om het weer gezond te krijgen. Te gebruiken als wiedeg, i.c.m. frontplaat en door de werking van de trillende tanden om molshopen / mest te vlakken en evt. de zaaiunit te gebruiken voor een goed resultaat. Veelal gebruik voor in het voorjaar en najaar, maar men kan zelfs het land van nieuwe zaad voorzien. Deze machine hebben we op voorraad voor demo of voor de verkoop.

Boxer Klepelmaaier – Fam. Jonges

Net opgefrist van de Beemster kermis, staat Jacob Jonges uit Spijkerboor bij zijn nieuwe machine. Een Boxer arm klepelmaaier, model AM110-56. Ideaal voor onderhoud aan slootkanten in het veenweide gebied, waar familie Jongens aan de kanaaldijk hun melkveehouderij hebben staat.
Boxer machine is een goede goedkopere alternatief t.o.v. de topmerken en zeker voor een scherpe prijs. Compleet met 110 cm klepelbak met Y-klepels en van hart trekker naar buitenzijde bak een bereik heeft van ruim 5 meter.
Wij wensen familie Jonges veel werkplezier met hun nieuwe aanwinst.

Carraro 4400 HST – Landschap Noord-Holland

Deze week geleverd aan Landschap-Noord Holland een Carraro 4400 HST.
Deze tractoren zijn kenmerkend door laag gewicht, laag zwaarte punt, een uitstekende hydrostaat met 3 groepen, mogelijkheid om gehele stuur-dashboard /zit kolom om te draaien, en vele andere mogelijkheden. Zo heeft Carraro vele soorten modellen van fusee en knikbesturing, met of zonder cabine enz, kijk ook op www.antoniocarraro.it/en of www.hissink-oeken.nl. Kees Groeneweg van Landschap kwam deze Carraro trekker bij ons ophalen, waarvan door de jaren heen vele in gebruik zijn gegaan.
Landschap – NH is u waarschijnlijk bekend van beheer/onderhoud van natuurgebieden in Noord Holland, kijk een op www.landschapnoordholland.nl
Wij wensen Kees en de medewerkers veel rij-plezeir met hun nieuwe aanwinst.

Waterpomp

Droogte, wij hebben misschien nog iets voor u staan. Ook te gebruiken voor nattere periodes. Een klassieke pomp met dieselmotor, zelfs elektrisch gestart, waardoor je het niet nog warmer krijgt door het slingeren.
Vragen ???

Joskin veewagen – Mts. Mul

Bij Mts. Mul aan de Groeneweg te Graft is een aantal weken geleden een Joskin RDS6000 veewagen afgeleverd en inmiddels goed in gebruik genomen.
Kenmerkend door de robuuste bouw en kniel-systeem, waardoor er geen achterklep nodig is. De machine is uit te breiden met diverse opties, bijvoorbeeld binnenhek, buitendrijfhek en nog vele mogelijkheden.
Wij wensen Mts. Mul veel succes met hun nieuwe aanwinst.

Case IH Farmall – Dhr. Teerhuis

Op een voormalig eiland Marken is een Case IH Farmall 65C Rops afgeleverd.
Trots staat de nieuwe eigenaar, dhr Teerhuis samen met zijn rechterhand Wesley Melman bij de nieuwe trekker. Met op de achtergrond de Marker huizen wat vele toeristen trekt.
Deze trekker is een rops uitvoering, geheel mechanische bediening en geleverd met frontlader. Laatst melde een klant die ook z’n trekker zonder cabine had gekocht “wat draait de motor toch mooi rustig en ik heb geen oorkleppen meer nodig!”.
Zo gingen zij samen te vree, met ook de nieuwe maaier, aan de gang.
Wij wensen dhr. Teerhuis veel rij-/werkplezier met zijn nieuwe machines.

Kuhn GA7501 plus – Zijp / Melse

Geleverd aan Firma Zijp / Melse een Kuhn GA7501 plus.
Dus weer een beproefde / bekende Kuhn hark, waar we dit jaar alweer diverse hebben van geleverd. Ter vervangingen van een enkele 450cm Kuhn hark, waar ze jaren te vrede mee hebben gedraaid.
De Firma Zijp /Melse huist achter het mooie dorp De Rijp met het pittoreske oude centrum, waar Anton Pick nu nog kan schilderen. Waar visserij vroeger tussen de Schermer, Beemster, Starnmeer en richting het Ij belangrijk was. Dat is nu niet meer zo en daar heeft de Firma Zijp/Melse een melkveehouderij en een zorgboerderij op het veenweide gebied.
Kijk eens op www.zorgboeren.nl/schermereylandt, waar ze ook een deel van hun tijd in besteden.
Wij wensen Firma Zijp/Melse veel werkplezier met hun nieuwe machine.

Maxxum 125 CVX – Loonbedrijf J. Swart

Ook vinden Case IH tractoren hun weg in de Schermer.
Zo ook bij Loonbedrijf Swart, een 4 cilinder Case IH Maxxum 125 CVX met boost maximaal 155pk.
Een mooie aanvulling naast de eerder geleverde Maxxum 120 CVX en de andere Case IH tractoren.
De trekker is uitgevoerd met 50km/u, geheel geveerd, AFS700, fronthef met PTO enz.
Loonbedrijf Swart heeft vele werkzaamheden zoals persen, grondbewerking en vele andere.
Kijk op de site www.jswartloonbedrijf.nl
Wij wensen fam Swart en medewerkers veel rijplezier met hun nieuwe aanwinst.

375 jaar Starnmeer

Afgelopen weekend was er op de buurt een hoop te doen. Feestweekend in de Starnmeerpolder tbv 375 jaar bestaan. Ooit een dure polder door de strijd tussen de investeerders en Alkmaar. Het was een weekend met vele activiteiten voor de bewoners en ook buitenlui.
O.a. op zaterdag was de ontmoeting tussen de bewoners, oud bewoners en belangrijke personen. Er was ook Film en uitleg van ontstaan en nieuw projecten te Starmeer, kunst-cultuur en straattheater, krattenstapel wedstrijden enz. en afsluiten met div live bands tot de late uren.
Zondag een Concours ‘d Élégance, weer theater, Zeskamp en afsluiten weer met een top 2000 banden.
Dit werd allemaal mogelijk gemaakt door vrijwilligers, bewoners, bedrijven en sponsoren.
Samen met andere waren wij van Rijkhoff Mechanisatie ook sponsor, waar wij zeer blij mee zijn.
Op 22 september mogen wij met de Starnmeer ook mee organiseren aan de agrarische dag met o.a. trekker behendigheidswedstrijden en opstellen van oude en nieuwe technieken van landbouwwerktuigen.
De laatste periode was het bij ons een drukke tijden geweest m.b.t. werkzaamheden en verandering in het bedrijf, waardoor weinig Facebook berichten werden verzonden.
Natuur staan we niet stil, dus volgen binnenkort meer berichten van afgelopen periode.

Diverse afleveringen in de Schermer

Ook in de polder de Schermer vinden Kuhn en andere werktuigen zijn weg.
Zo ook bij Mts Koning / De Bruijn aan de Noordervaart een Kuhn FC284 schijvenmaaier met kneuzer. De keuze was ook niet moeilijk, het was gewoon de opvolger van de oude FC243 maaier waar ze jaren goede ervaringen mee hadden. Dit past mooi bij de andere Kuhn machines.

Zo ook bij Familie van Baar aan de Zuidervaart, daar is een nieuwe Kuhn GMD2810 geleverd mooi passend achter de Case IH 845XLA.
En aan Familie C. Over, ook aan de Zuidervaart een Kuhn GA8121 Rotorhark. De grotere broer van de veel verkochte GA7501 hark en goed toepasbaar aan de noordelijke kant van de Zuidschermer.

Niet alleen Kuhn, maar ook Strautmann machines, zo ook aan Loonbedrijf Groot aan de Oostdijk. Een Strautmann Mega Vitesse 4001DO, een mooie wagen naast de eerder geleverde Mega Vitesse 3601 modellen met DMW 8 wielige tandem. De 4001DO is uitgevoerd met doseerwalsen en zwaar tandem met grote banden.
Zie ook www.loonbedrijfgroot.nl

Wij wensen al deze en andere klanten uit de Schermer veel plezier met de nieuwe aanwinsten.

Kemp verdichtingswals – Loonbedrijf v/d Oord

Bij Loonbedrijf van der Oord aan de Krommendijk te Egmond is een Kemp VDW 2800 verdichtingswals afgeleverd.
Een kenmerk van Kemp is de goede kwaliteit. De wals heet een inhoud van 1000 liter. Op de wals zijn gewelfde ringen gelast voor een altijd draaiende werking op de graskuil, hierdoor kan Van der Oord nog beter zijn werk doen op de kuil met zijn Case IH MX en Puma tractoren.
Zie ook informatie op www.kempmachines.com
Wij wensen Van der Oord succes met hun nieuwe aanwinst.

Vicon Combinatie – Fam. Jantjes

De afleveringen gaan door, zo ook op de zaterdag door Mark Vredenburg.
Afgeleverd aan familie Jantjes te West-Grafdijk een set maaiers van Vicon van de Extra serie zonder kneuzer, waar weinig vermogen voor nodig is. Met 2 keer 320 cm werkbreedte, dus met overlap ruim 6 meter waar je rond de 100 pk goed uit de voeten kan. Dit in combinatie met 3 messen per maaischijf en dan met 8 maaischijven zorgen ook voor mooi maaibeeld. Zo kunnen ze goed het nieuwe seizoen in gaan vrijwel nieuwe ( biologische ) boerderij aan de Oudelandsdijkje.
Wij wensen familie Jantjes veel maaiplezier met deze nieuwe set.
! Zie ook op de achtergrond, ook weer klaar voor aflevering een Kuhn dubbelhark waar we diverse van verkocht hebben in de streek.

Kuhn GF7902 – Mts Krul / Klaver

Geleverd aan Mts Krul / Klaver te Schermerhorn een Kuhn schudder GF7902.
Op zich niet zo bijzonder deze 8 element schudder, maar wel mbt zijn werkbreedte. Veelal zijn de meeste merken met 8 element schudders rond de 9 meter ( Kuhn 870 cm ). Deze GF7902 is uitgevoerd met 8 kleine rotoren met een werkbreedte van 780 cm en natuurlijk met zijn beproefde Digidrive koppelingen. Kleine rotoren en klauwkoppelingen die Kuhn al jaren in bezit heeft, waar de laatste jaren ook toch andere merken mee komen. Dit is toch een bewijs dat een merk als Kuhn het door de jaren goed voor elkaar heeft met de ontwikkelingen.
Zo kan Peter Klaver weer jaren vooruit aan de Vrouweweg in het mooie Schermerhorn.
Wij wensen Mts. Krul en Klaver veel werkplezier met deze nieuwe machines.

Case IH JXU – Fam. De Leeuw

Wij verkopen nieuwe tractoren, werktuigen en tuin & park machines. We krijgen hierdoor ook inruil die dan de handel in gaan of geheel netjes door ons word nagezien en aan klanten worden verkocht.
Zo ook deze nette Case IH JXU1100 met nog geen 5000 dr/u en netjes mee om was gegaan.
Trots staat Han de Leeuw uit Krommeniedijk met kleinkinderen met de nieuwe aanwinst van Anjo de Leeuw. Han de Leeuw is bij vele bekend met zijn klauwverzorging en dienste in de landbouw. Anjo heeft zijn melkveebedrijf in Assendelft (bekend van Klaas IJff), maar werkt veelal samen met vaders en kan deze trekker goed worden ingevuld op beide bedrijven. Later volgt er nog voor Han een Mulder balenwagen en is de set compleet.
Wij wensen familie De Leeuw veel plezier met de nieuwe aanwinsten.

Afleveringen – Fam. Brakenhoff

Afgeleverd aan familie Brakenhoff een Rauch MDS19.1 kunstmestrooier.
Deze strooier is gewoon een goede degelijk strooier en ook wel eerder vermeld met eerdere aflevering. 2 strooischijven tot 18 meter strooien, met kantstrooiplaat, hydr bediening en evt uit te breiden met div opties. Dit is wel een mooie combinatie, nieuwe strooier met een echte 6 cilinder international 946 uit de jaren’70.
Deze trekker is van Tim Brakenhoff, technisch een goede trekker en netjes in de lak, waarmee toertochten worden gereden en ook soms op de boerderij wordt gebruikt.
Broer Peter met zijn ouders runnen de boerderij aan de Zeedijk te Assendelft, waar rest van de familie ook wel eens bereid is om te helpen. Tevens was eerder een Vicon Duplo 600 kuilverdeler afgeleverd. Niet zomaar één, maar een zware loonwerkers uitvoering waar capaciteit en degelijkheid goed voor elkaar moet zijn. Compleet met hydraulische verstelbare en opklapbare borden met zware aandrijving.
Wij wensen dan ook familie Brakenhoff veel werkplezier en bedanken ze voor de order.

Case IH Luxxum – Fam. de Dood

Bij familie De Dood te Wijdewormer is een Case IH Luxxum 110 afgeleverd.
Deze is compleet gemaakt met een LRZ120 frontlader, Vredestein 600/65R38 en 540/65R24 banden en diverse wensen Mathé het wilde hebben.
Zo kan hij volop aan het werk op de melkveehouderij met deze Luxxum die in St. Valentin te Oostenrijk wordt geproduceerd.
Wij wensen familie De Dood veel rijplezier met hun nieuwe Luxxum.

Case IH Puma 150 CVX – Fam. Ruiter

Geleverd aan Familie Ruiter te Grootschermer een Case IH Puma CVX 150.
Compleet met Fronthef/pto en 710/70R38 – 600/65R28 Trellerborg banden.
Zo kunnen de algemene chauffeurs Robin en Jeroen er weer jaren aan de bak met deze beproefde trekker met een maximaal vermogen van 190pk met CVT aandrijving.
De trekker werd mooi op tijd afgeleverd voor de feest van Simon, 60 jaar, in de nieuwe loods met familie, kennissen en CDA partij genoten.
Simon Ruiter is een bedreven persoon die bij diverse instanties / organisaties inzet. Met een boerderij waar hij volop hulp heeft van zijn vrouw Carla, dochter Sofie, Robin, Jeroen, Bert en natuurlijk Egbert. En drukke periode zullen er altijd meer zijn op dit mooie bedrijf, waar ook de laatste tijd mbt nieuwbouw ook wat is veranderd.
Wij wensen Familie Ruiter veel rijplezier met hun nieuwe aanwinst.

Kuhn GA7501 – Fam. De Boer

Afgelopen periode is het druk geweest met betrekking tot werkzaamheden, waardoor het bericht geven wat achter loopt.
In het voorjaar was er een Kuhn GA7501 plus aan Familie De Boer te Egmond a/d Hoef geleverd.
Een bekende dubbele hark, maar het model 2018 is aangepast met hydraulische breedte instelling. Verder is het gewoon de vertrouwde machine. Deze hark is ook geleverd met 6 wielen-onderstel per rotor voor de beste bodemaanpassing. Hans is alweer een tijdje aan de gang en we gaan er vanuit dat het super gaat met de machine.
Wij wensen familie De Boer veel plezier met hun nieuwe aanwinst.

Kuhn GF6502 – Fam. V/d Meer

in het voorjaar leveren wij diverse Kuhn machines af en dat is ook eer leuk.
Aan familie C. v/d Meer aan de Starnmeerdijk te Starnmeer was het een GF6502 schudder.
Met de gezegde “Met de jeugd heb je toekomst” hoor deze schudder. Wij gaan er vanuit dat deze schudder over jaren nog in bedrijf zal zijn, zodat de jongens samen met de ouders nog een hoop mee kunnen schudden op het melkveebedrijf te Starnmeer. Iets waar Kuhn voor garant staat!
Wij wensen familie V/d Meer veel werkplezier met hun nieuwe aanwinst.

Case IH Luxxum – Fam. Kenter

De Case IH Luxxum modellen vinden ondertussen hun weg in Noord-Holland.
Zo ook dit model 110, geleverd aan Familie Kenter aan de Baakmeerdijk te Bergen.
Zij hebben een nette melkveehouderij met vele gemakken, zoals een melkrobot.
Na aankoop zijn ze ook nog in de fabriek geweest te Oostenrijk, waar deze modellen worden geproduceerd.
Volgens berichten was dat zeker de moeite waard om daar eens te kijken, waar kwaliteit hoog in het vaandel staat.
De trekker is uitgevoerd met 4 cilinder 110 pk motor, 4 trap PS waar men 16 keer automatisch kan laten schakelen en dan met vele functie mogelijkheden. Verder compleet met geveerde vooras en cabine, LS hydraulische systeem en 4 toerige aftakas.
Nog een puntje mbt aftakas, deze kan ook via een deel versnellingsbak, waardoor de draairichting andersom kan en dat is makkelijk met mestmixen !!
Kort om, een sterke en toch compacte trekker met volop mogelijkheden op deze veehouderij te Bergen, waar familie Kenter weer jaren vooruit kan.
Wij wensen familie Kenter veel rij-/werkplezier met hun nieuwe aanwinst.

Einböck Pneumaticstar – Res en Mooij

Het voorjaar komt er aan, dus juiste verzorging voor het land is een goed begin.
Zo dacht de families Res en Mooij er ook over, dus werd gezamenlijke tot aankoop over gegaan.
Mooij had al goede ervaring door een de plaatselijke loonwerker N. Borst, waardoor de grasmat goed gevuld werd.
Res en Mooij zijn netjes op hun land en werktuigen dus dit is een mooie samenwerking.
Familie Res zit aan de Provincialeweg te Castricum, waar ze vele werkzaamheden hebben, bollen, veehouderij en de boerencamping De Kei.
De camping, waar 25 staanplaatsen zijn, met goede accommodatie en activiteiten, kijk eens op de site www.boerencampingdekei.nl.
Familie Mooij huist aan de rand van de duinen te Bakkum met een veehouderij en zorgboerderij Van Tienhovenhoeve www.zorgboeren.nl/van-tienhovenhoeve.
Met een nette oude boerderij/huis en met een vrijwel nieuwe stal, waar volop mogelijkheden zijn voor de moderne biologische veehouder.
Wij wensen de beide families veel werkplezier en bedanken voor de order !

Vicon combinatie – Fam. Dirkson

Naast ons top merk Kuhn gaan ook inmiddels de eerste Vicon machines de deur uit voor het nieuwe maaiseizoen.
Broers Dirkson uit Limmen staan trots voor ons pand te Wormerveer met een complete set Vicon maaiers.
Het gaat om 2x 320cm werkbreedte met kneuzers van de Extra serie.
Kenmerkend door 3 messen per maaischijf voor onder alle omstandigheden een goed maaibeeld.
Samen met de Case IH CVX 175 is het weer een mooie set.
We wensen familie Dirkson veel maaiplezier met hun nieuwe aanwinst.

Yamaha Grizzly – Fam. Rol

Bij familie Rol te Starnmeer is een Yamaha Grizzly YFM 350 quad afgeleverd.
Trots zit Geert op de quad, die na jaren hoog niveau voetbal bij Fortuna nu trainer is bij VV Knollendam.
Natuurlijk is er thuis op de veehouderij ook een hoop werk en loopwerk en wilde ze het zichzelf makkelijker maken . daar is deze machine een mooie oplossing voor, met een 350cc benzinemotor, semiautomaat, 2WD (4WD is ook leverbaar), compleet met trekhaak en lier. Kortom een ideale machine voor op de boerderij.
Wij wensen familie Rol veel rijplezier met hun nieuwe aanwinst.

AP voerdoseerbak – Fam. Wouda

AP machines staan voor kwaliteit, zo mochten wij aan familie Woude te Woudpolder een AP voerdoseerbak leveren.
Het gaat om een VDC 2250 ZU, kenmerkend door versterkte 8mm dikke dubbele vijzels voor links en recht lossen en 5mm dikke hoogwaardig plaatstaal voor de bak.
De bak is ook uitgevoerd met hydraulische aandrijving met eigen bediening en makkelijk ophanging aan de onderste hefarmen van de trekker.
Met dit allemaal kan de maatschap Wouda weer jaren door in de Woudpolder te Uitgeest (achter Krommeniedijk).
Wij wensen familie Wouda veel succes met hun nieuwe aanwinst.

Nieuwe lading uit Oostenrijk

Er komen weer drukke tijden aan voor aflevering van landbouwwerktuigen en
tractoren. Zo is het wel een mooi gezicht, een vrachtwagen vol uit Oostenrijk voor de deur.
Wij hebben immers gewoon goede trekkers uit Oostenrijk waar ook deze
Luxxum’s en Maxxum’s vandaan komen.
Voor demo doeleinde hebben wij ook nog een nieuw type Luxxem met frontlader
en Maxxum CVX 125 met fronthef/pto beschikbaar.
Vraag naar de mogelijkheden om deze aan de tand te voelen en natuurlijk ook
voor de verkoop.
T: 075-6871277
E: info@ceesrijkhoff.nl

Vertimix 2401 – VOF Hoogeveen/Blijleven

Bij VOF Hoogeveen/Blijleven te Zuidschermer is een Strautmann Vertimix 2401 voermengwagen afgeleverd.
Compleet met weeginrichting, sterke HD vijzels, schakelkast en schuiven. Ze kunnen zo weer jaren voeren aan de Zuidervaart. Na jaren tevredenheid van een horizontale Kuhn mengwagen is er nu gekozen voor een verticale mengsysteem m.b.t. eenvoud en toch goede menging van het product.
John, die achter de winterjas van zijn 75pk trekker zat, ging onder koude omstandigheden naar huis. na een paar dagen proefdraaien belde John tevreden op over d werking en geringe vermogensbehoefte van de voermengwagen.
Wij wensen familie Hoogeveen/Blijleven veel succes met hun nieuwe aanwinst.

Kioti DK5010HS – Fa. Seijsener

Bij de firma Seijsener te Zaandam is deze Kioti DK5010HS tractor afgeleverd. De tractor heeft een vermogen van 36,5kW (49Pk), is vierwiel aangedreven, heeft hydraulische stuurbekrachtiging (extra kleine draaicirkel door de standaard Quick-Turn) en een kruipbak met 16 x16 versnellingen.
De HS uitvoering beschikt over een hydraulisch/mechanische omkeer.
De hydro shuttle is een door Kioti geclaimde unieke technologie. Van richting veranderen zonder te koppelen, waardoor vermoeidheid tot het verleden behoort.
De tractor zal bij Seijsener, de grootste fabrikant en installateur voor recreatiebedrijven in de Benelux ,worden ingezet voor een uitgebreid scala van werkzaamheden, o.a. bij het leggen van grondkabels voor diverse doeleinden.
Wij wensen de fa. Seijsener veel succes met deze aankoop.
Kijk ook op www.seijsener.com