Farmall 85C Rops – Familie Winter

In december is bij familie Winter of wel Pensionstal Uitgeest een Case IH Farmall 85C Rops compleet met frontlader afgeleverd.
Winterdag bij lange ritten langs de weg kan het koud zijn, maar is ideaal voor op het erf met bijvoorbeeld voorladerwerk en als veel op en afstappen nodig zal zijn. Zomers is het gewoon een genot in het land, zeker aangezien het geluid van de motor zeer laag is.
De trekker is compleet met een 24×24 40km/u met Hi/Lo en elektronische omkeer, mechanische hefsysteem en LRZ95 frontlader.
Pensionstal Uitgeest is ontstaan vanuit een melkveehouderij, Richard en Karin hadden de volle energie op de paarden gestort. Het bedrijf was overgenomen van vaders en zijn klein begonnen om later in 2016 een mooie stal te bouwen compleet met alles erop en eraan. Met binnen- en buitenbak waar ze een goede mogelijkheid aanbieden aan mens en dier.
Kijk een op de site pensionstaluitgeest.nl
Wij wensen Karin, Richard en de rest van de familie veel plezier met de nieuwe aanwinst en bedanken wij hun voor deze order.

Case IH Luxxum – Familie Dirkson

Einde van het jaar zijn er weer diverse leveringen van Case IH tractoren geweest.
Onder andere ook de nieuwe Case IH Luxxum 110 en vol trots staan de broers E en JJ Dirkson voor de trekker. De mooie stolp boerderij aan de Westerweg is aan de rand van de bebouwing te Limmen.
Dit is een mooie aanvulling van het rooie trekkerpark met onder andere de CVX 175, 845XLA, Farmall 60A en een 633.
De Luxxum serie is de opvolger van de Farmall U Pro serie met een nog betere bedieningsgemak via Multicontroller. Uitgevoerd met 4 traps PS, maar 16x te schakelen via controller in verschillende automatiek mogelijkheden. 40km/u en dan met eco motortoren, 4 toeren PTO, een juiste wielbasis voor wendbaarheid en goede wegligging i.c.m. met geveerde vooras.
Bij de Luxxum kan af fabriek een frontlader systeem geleverd worden met mechanische of elektrische bediening en bij beide is de versnellingsbak op de joystick te bedienen.
De trekker staat op 600/65R38 en 480/65R28 banden, waardoor het een mooi geheel is.
Wij wensen familie Dirkson veel rijplezier met hun nieuwe aanwinst en bedanken we voor deze levering

Kuhn Profile 1870 – A. de Leeuw

Trots staat Anjo de Leeuw bij de Kuhn Profile 1870 voermengwagen.
Deze is alweer een tijdje geleden afgeleverd en na ruim een halfjaar gebruik wilde hij melden dat het een top machine is. Over het mengen van het product door de gemonteerde type vijzels i.c.m de vorm van de bak is hij zeer tevreden en dat is een goede basis voor de koe en het melk. Ook is hij te spreken over het snelle losse van het voer door aan één zijde een dubbele schuif.
Verder is de wagen uitgevoerd met schakelkast, weegsysteem en diverse opties. Hiermee kan familie De Leeuw aan de Akere te Assendelft weer jaren vooruit op de boerderij, wat voorheen van Klaas Ijff was, die ook nog actief aanwezig is.
Wij wensen familie De Leeuw veel voerplezier met hun nieuwe machine.

Mobiel onkruid-bestrijding – Ketelhof

Bij de familie Rot van recreatieterrein de Ketelhof te Jisp is een professionele kokend heet water onkruidbestrijder afgeleverd.
De Weedblaster S van de fa. Waterkracht, die overigens onder de MIA Vamil subsidieregeling valt, gaat ingezet worden om op een milieuvriendelijke manier onkruid te bestrijden op zowel het eigen terrein als in de verhuur.
Uitsluitend door met schoon kokend heet water (98graden C) de plant te besproeien wordt de celstructuur van de plant vernietigd en sterft af. Dit besproeien gebeurt met een lage uitstroomdruk (1,5 bar). Dit maakt de Weedblaster S geschikt voor alle verharde en half verharde oppervlakken (bijvoorbeeld grind en gravel). Geen opspattend vuil als gevolg van hogedrukwater. Hierdoor kan tot aan de gevel schadevrij gewerkt worden zonder deze te vervuilen. Tevens kan er groene aanslag of alg van terrassen e.d. verwijderd worden.

Ook is er een invertor generator van Briggs & Stratton, de P2000 (lichtgewicht en geluidsarm) zorgt voor het benodigde elektrisch vermogen van 400 Watt van de Weedblaster en de 800 Watt van de tuinpomp. Deze verzorgd de toevoer van schoon water vanuit de watervoorraadtank.
Door deze componenten op een aanhanger te plaatsen hebben de heren Rot een mobiele onkruid bestrijdingsunit tot hun beschikking.
Als verdere uitbreiding van hun Husqvarna accu-gereedschap hebben zij een professionele accu kettingzaag 356LiXP met 35 cm blad aangeschaft. Het lichte gewicht, het gebruikersgemak en het lage
geluidsniveau zijn belangrijke pluspunten van deze zaag.
Wij wensen de familie Rot veel succes met hun aanschaf.

AP kuilhapper – Fam. Fontaine

Bij familie Fontaine te Beemster is een AP NT2000HA kuilhapper afgeleverd. AP staat voor degelijkheid en kwaliteit, zeker met kuilhappers.
Deze machine van 200cm is compleet met degelijke afschuifbord, hiermee kan de familie weer goed het eten voor de dames klaarzetten. wij wensen familie Fontaine veel voerplezier met hun nieuwe aanwinst.

2x Schouten Ridder

In oktober en november zijn er weer diverse afleveringen geweest.
Om waterafvoer goed te houden zijn de Schouten Ridder greppelfrezen de juiste oplossing. Bij familie Kramer op Bus en Dam en Brakenhoff aan de Zeedijk te Assendelft waren deze TK25’s in gebruik genomen, met een FW8 freeswiel voor mooie greppels in de Assendelver polder. Wij wensen familie Kramer en Brakenhoff veel werkplezier met hun nieuwe aanwinst.

Puma 165 CVX – Fam. Roos

Zaterdagmiddag was de aflevering bij Fa. Roos te Katwoude.
De aflevering was aan de Langedijk, maar Fa. Roos grote melkveestapel staat aan de Hoogedijk. Bij aankomst stonden ze klaar om een filmopname van de Case IH Puma 165 CVX te maken.
Deze trekker is uitgevoerd me een 50km/u CVT aandrijving, Zuidberg fronthef/PTO, 900/50R42 brede achterbanden en mogelijkheid om voor dubbellucht te monteren voor het mais hakselen (Hakselaar in de fronthef). Verder is de trekker klaargemaakt met allerlei toeters en bellen in opdracht van d klant.
Trots staan Dirk-Jan, Kees en zoon bij de nieuwe aanwinst. Helaas miste we Johan nog op de foto, maar dat had waarschijnlijk een reden. Johan Ging afgelopen vrijdag trouwen, dus het hele weekend was één groot feest bij familie Roos.
Wij wensen familie Roos veel rij-/ werkplezier met hun nieuwe aanwinst.


Case IH Farmall 85C – R. Mak

Afgelopen zaterdag hadden wij weer twee Case IH trekkers afgeleverd. Zaterdagochtend aan Ron Mak, een veelzijdige aannemer uit het mooie dorp Jisp. Een Farmall 85C compleet met Zuidberg fronthef, airco, 3 Dubbelwerkende ventielen en luxe zitting vanuit de Puma/Maxxum serie. Verder is deze trekker voorzien van een mechanische/hydraulische shuttle (omkeerschakeling) en mechanische herinrichting, dus een vlotte maar simpele bediening waar geen elektrische componenten nodig zijn, waar Ron een voorkeur voor had.
Ron Mak gaat deze trekker gebruiken voor kleine werkzaamheden in de aannemerij, maar ook in de gladheidsbestrijding i de gemeente Wormer en diverse bedrijven. verder heeft Ron diverse graafkranen, statenmakers-materiaal, vrachtwagen met laadkraan en vele andere materialen. Zeker met inzet-/ bereikbaarheid van Ron Mak en personeel bent u aan h juiste adres,
Wij wensen Ron Mak en personeel veel rijplezier met hun nieuwe trekker.

Strautmann BE75 – Fam. Nielen

Aan Remco Nielen te Krommeniedijk is een Nieuwe Strautmann BE75 mestwagen afgeleverd. Een mooie vervanger van de oudere Strautmann BE6 die zeer goed zijn werk heeft gedaan. Het is een veel verkochte mestwagen in de streek met 4 staande walsen, voor een mooi strooibeeld tot ongeveer 8 meter. De wagen is verder compleet gemaakt met een doseerschuif die zeer geschikt is voor transsport en doseren van dunnere mest. Voor het Veengebied zijn er goede 520/50R17 Vredestein Trac banden gemonteerd op de geveerde tandem.
Trots staat vader Wil Nielen met kleindochter op de foto. Wij wensen de gehele familie Nielen veel plezier met de nieuwe aanwinst.

Mulder veewagen – Rodenburghoeve

Bij de Rodenburghoeve te Uitgeest is een Mulder veewagen afgeleverd. Deze veewagen naar wens gemaakt van familie Rodenburg met, tandemstel, geheel gegalvaniseerd, licht opklapbare achterklep incl. scharnierbare klep / achterhekken, steunen voor mee te nemen hekwerk, draaibare drijfhek en verder op maat gemaakt. Hiermee hebben de dames (koeien) en de schapen weer een prachtig vervoersmiddel. Wij wensen familie Rodenburg veel rijplezier hun nieuwe aanwinst.

Pöttinger maaierset – H. Kramer

Bij familie Kramer te Assendelft is een Pöttinger maaierset afgeleverd. Een Novacat 302F Classic frontmaaier met een slanke aankoppelbok, maar toch mooi bodemvolgend en een 262H achtermaaier. Naast ons hoofd A-merk Kuhn, is het ook mogelijk om Pöttinger of andere merken te leveren als het maar kwaliteit zal zijn.
Samen met de Case IH Maxxum 125 een mooie set van de familie Kramer die begin jaren 90 de eerste Pöttinger machine bij ons kocht in Assendelft. Wij wensen de Familie kramer veel maaiplezier met hun nieuwe machines.

Kioti CK4010H – Stichting sportpark Beverwijk

Bij Stichting sportpark Beverwijk is een Kioti CK4010H trekker afgeleverd. De trekker is compleet gemaakt met fronthef/PTO. Bij deze trekker zijn ook een frontbezem en achter klepelmaaier geleverd voor het onderhoud aan de sportvelden en omgeving. Wij wensen Stichting sportpark Beverwijk veel werkplezier met hun nieuwe aanwinst.

Kuhn GA7501 – Familie Kuijs

In juni zijn ook weer diverse afleveringen geweest, onder andere aan familie Kuijs te
Castricum. Het gaat hier om een Kuhn GA7501 dubbel rotorhark gekozen door eenvoud en omdat de oude Kuhn
GA7301 van 20 jaar geleden het altijd naar tevredenheid had gedaan.
20 jaar geleden stonden er nog koeien bij familie Kuijs in de stal, maar deze zijn vervangen door paarden, waardoor stallen en schuren door de jaren heen werden aangepast. Voor de paardrijders zijn hier volop mogelijkheden met binnen- en buitenbak, boxen en kantine.
Nieuw is niet alleen de Kuhn hark, want kijk eens naar de achtergrond, Cor en de rest va de familie hun paleis is in aanbouw.
Wij wensen familie Kuijs veel werkplezier met hun nieuwe aanwinst.

Puma CVX 220- KJ Tromp

Bij loonbedrijf K.J. Tromp te Zuiderwoude is een Case IH Puma CVX 220 afgeleverd. Dit is voor Tromp een vertrouwde trekker met opties naar zijn wens, zoals extra brede en hoge (205cm) 800/70R38 banden. Deze trekker past mooi bij de andere Puma’s en Maxxum’s die met volle tevredenheid draaien bij de loonbedrijf van Kees Tromp. Trots was ook chauffeur Mischa Ketelaar, want het was ook voor hem een verrassing.
Loonbedrijf K.J. Tromp zit in de grondverzet en natuurlijk in het agrarische loonwerk in een grote regio van Waterland / Amsterdam en ook verder in Noord-Holland.
Wij wensen loonbedrijf K.J. Tromp en chauffeur Mischa veel werkplezier met hun nieuwe aanwinst.
Meer info over loonbedrijf K.J. Tromp

Vier Köppl’s – Landschap Noord-Holland

Aan Landschap Noord-Holland zijn vier Köpll bermmaaiers geleverd. Deze machines van het type CC14-3 zijn aangepast aan de specifieke wensen van de gebruiker. Ze zullen op divers gebieden van Landschap Noord-Holland ingezet worden.
De machines werden door dhr. Kees Groeneweg, technisch beheerder, in ontvangst genomen.
Wij wensen Landschap Noord-Holland veel werkplezier met hun nieuwe aanwinst.
Meer informatie over Landschap Noord-Holland

Kuhn Triple maaier – Familie Groot

Bij familie Groot te Midwoud is een Kuhn FC9530F/DF dubbele maaier-set afgeleverd. Samen met nog een te leveren FC3125F/DF frontmaaier en de Case IH Puma 210 kan er groot gemaaid worden in West-Friesland. De FC3125F/DF frontmaaier heeft een werkbreedte van 310cm, de FC930F/DF heeft twee 350cm brede achtermaaiers en door hydraulische verstelling va maaibreedte kan de maximale werkbreedte van 950cm worde bereikt. Samen met de twee-toerige kneuzer met DF-rotor is dit een top machine voor de grote veehouders en loonwerkers.
Wij wensen familie Groot veel succes met deze combinatie en vele hectares te gaan maaien, want dat heeft de grote veestapel wel nodig.

Mulder balenwagens – Hos en v/d Meer

Bij D Hos op de Woude zijn twee Mulder balenwagens afgeleverd. Deze balenwagens zijn compleet met geveerde tandem en schommelstuk op 500×17 banden. De wagen heeft een bakmaat van 6×2,5 meter en is klaargemaakt voor een volgwagen.
Ook is de zelfde periode een Mulder wagen geleverd in de Starnmeer aan familie V/d Meer. Deze is op de zelfde manier compleet gemaakt.

Mulder is een machinebouwer die staat voor kwaliteit en waar ook vele mogelijkheden bespreekbaar zijn. Voor meer informatie kunt u terecht op de onderstaande link.
Mulder wagenbouw

Wij wensen D. Hos en V/d Meer veel werkplezier met hun nieuwe aanwinst.

Tweemaal Puma 165 – V/d Oord

Trots neemt Nico v/d Oord van Loon- & handelsbedrijf van der Oord te Egmond a/d Hoef de twee nieuwe Case IH trekkers in ontvangst. Het gaat hier om twee Puma 165 modellen met een maximaal vermogen van 203pk met een 19×6, 50km/u en full-powershift aandrijving.
Na diverse demo tractoren van verschillende merken en modellen te hebben geprobeerd in 2016, kwam deze 165 met de betrouwbare FPT motor als zuinigste uit de test. Ook de rij- & bedieningseigenschappen waren natuurlijk goed, waardoor de koop werd gedaan.
V/d Oord is een veelzijdige dienstverlener, zoals in agrarische loonwerk van maaien t/m graswagen- & perswerk. En natuurlijk grondwerken, zoals bagger, landschap en weg- & waterbeheer, zowel voor particulier, agrariër en aannemer.
Ooit begon Cees v/d Oord met een Allis-Chalmers en via andere merken alweer wat jaren met Case IH.
Wij wensen dan ook Loon- & handelsbedrijf v/d Oord in en rond de kuststreek veel werkplezier met de nieuwe aanwinsten.
Bekijk ook de site van v/d Oord

Case IH Maxxum 115MC – Loonbedrijf de Wit

Bij Loonbedrijf de Wit te Zuidoost-Beemster is een Maxxum 115MC T4B op Koningsdag 2017 afgeleverd, dus we zijn beide koning te rijk.
Deze nieuwe Maxxum-lijn met een lange wielbasis is uitgevoerd met een zuinige 4 cilinder motor en een maximaal vermogen van ruim 145pk. Ook met een bekend en makkelijk bedienbare Multicontroller voor vele besturingsmogelijkheden. De aandrijving is via een vertrouwde powershift met kruip, voor vele werkzaamheden van hun veelzijdige loonbedrijf/veehouderij. ook is de trekker uitgerust met GPS-besturing voor bijvoorbeeld zaaiwerkzaamheden (GPS Wordt zo steeds belangrijker in de landbouw).
Richard en Catherine kwamen de trekker te Wormerveer ophalen, ze waren afgelopen winter ook bij de fabriek in Oostenrijk wezen kijken. Natuurlijk gaan we er vanuit dat de rest van de familie en personeel trots met deze trekker gaan sturen door het Beemster land.
Wij wensen dan ook Loonbedrijf de Wit veel werkplezier met hun nieuwe aanwinst.

Strautmann Super Vitesse – E. Hijne

Bij Loonbedrijf E. Hijne te Assendelft is een Strautmann Super Vitesse 3502 CFS afgeleverd.
Een complete opraapsnijwagen met een bakinhoud van 33m³ en 58m³ met gemiddelde persing, bediening via ISO-bus, laadautomaat, 2 bodemketting-snelheden, werklichten en silagemiddel-bediening. De wagen is uitgevoerd met een zware aandrijving, geheel via tandwielkasten voor invoer en pick-up. En dan nog een zwaar tandem met 710/40R22,5 soepele banden voor een goede bodemdruk verdeling om het geheel af te maken.

Hier kan Erik Hijne die trots met hond op de foto staat weer jaren mee door. Loonbedrijf E. Hijne is een kleinschalig loonbedrijf. Zijn werkzaamheden zijn ruig-meststrooien, maaien, schudden, harken, persen en natuurlijk ook met de nieuwe wagen gras rijden. Ook landverzorging zoals sloten, wallen-frezen, opknappen van land enz. Kortom volop mogelijkheden met Erik.
Wij wensen Erik Hijne veel werkplezier met zijn nieuwe wagen.

Piet stopt ermee

De tijd gaat door en zo is Piet de 65 gepasseerd, dus gaat hij met pensioen. Piet groeide op in Assendelft en ging van jongs af aan thuis aan de gang bij het bedrijf aan de Dorpsstraat.
Eerst van alles wat en later in de melkwinning (Rijkhoff melkwinning). Hier heeft Piet de nodige stallen ingericht, melkmachines/lokalen geïnstalleerd en gerepareerd. Echter rond 1985 stopte Rijkhoff mechanisatie met de melkwinning en ging alleen verder met landbouwmechanisatie en autolaadkranen. Piet ging daarom werken bij een ander bedrijf die werkte met telekranen, wat uiteindelijk Schot werd (waar hij vele verhalen van kan vertellen).
In 2009 kwam Piet weer in dienst bij Cees Rijkhoff en ging in de afdeling Tuin- en Parkmachines, waar hij LUID EN DUIDELIJK advies gaf aan de klant. Hiermee bouw je weer een goede band op met klanten.

De opvolger staat klaar en dat was voor het bedrijf ook al een bekende. Fred van Amerongen gaat het stokje overnemen, met al ruime ervaring in huis. Hierbij kan hij dus goede verkoop- / gebruikersadvies geven over Tuin- en Parkmachines.
Wij bedanken Piet voor de 8 jaar inzet in het bedrijf, maar ook niet te vergeten voor de inzet in het vroegere melkwinning.

Schäffer 4250 – Limosahoeve

Bij Limosahoeve te Spijkerboor is een Schäffer 4250 kniklader afgeleverd. Deze 50pk sterke lader heeft een eigengewicht van 3200kg en heeft 1900kg hefkracht die tot wel 325cm hoogte kan heffen. Met maximaal 20km/u (optie 28km/u), kunnen ze met de 425/55R17 banden ook nog goed en snel door het land. Verder is de kniklader compleet gemaakt met Eurosnelwissel, brede assen/achterwagen en goede verlichting voor donkere tijden.
Bij deze kniklader is ook nog een 160cm Qmac pelicaanbak om het geheel compleet te maken.

Limosahoeve is ontstaan vanuit de melkveehouderij van familie Maas die het geheel samen regelen. Limosahoeve is een land/natuurbeheer, paarden pension en ontmoetings-zorgboederij. Kijk ook eens op de site van Limosahoeve: www.limosahoeve.nl/

Tijdens de aflevering was het ook wel feest voor familie Maas en zeker ook voor de aanhang, want sommige dachten dat het wel een 6 cilinder was, echter is het een rustig draaiende 4 cilinder Kubota motor
Wij wensen familie Maas veel werkplezier met hun nieuwe aanwinst.

Trekker en vacuümtank combinatie – IOI Loders Croklaan

Bij IOI Loders Croklaan te Wormerveer is een trekker en vacuümtank combinatie afgeleverd. Deze combinatie bestaat uit een Steyr Kompact 4095, uitgevoerd met een makkelijk bedienbare 12×12 versnellingsbak dus ideaal voor deze werkzaamheden, een Jako BT8000vacuümtank speciaal gemaakt naar wens van de klant. De tank is opgebouwd uit twee delen, waarvan één deel ongeveer 1500 liter schoonwater en koeling voor de Sihi waterringpomp bevat en één deel van ongeveer 6500 liter voor het opzuigen van vette en andere vloeistoffen. Verder is de tank compleet gemaakt met andere opties zoals slangenbakken en afsluiters naar wens.

IOI Loders Croklaan is een bedrijf die zijn oorsprong vind in de Zaanstreek, bent u benieuwd naar de geschiedenis van IOI Loders Croklaan, kijk dan gerust op de onderstaande link:
IOI Loders Croklaan
Wij bedanken inkoop (Ger Vrouwe) en het personeel van de TD van IOI Loders Croklaan voor het vertrouwen. Trots staan de chauffeurs Willem en René bij de combinatie.
we wensen IOI Loders Croklaan en personeel veel werkplezier met hun nieuwe aanwinst.

Kuhn schijvenmaaier – J. Schavemaker

Bij J. Schavemaker te Egmond a/d Hoef is een Kuhn FC284 schijvenmaaier met Kneuzer afgeleverd. Door vroeg te beginnen met mest rijden kan Jaap met zijn Fendt en zijn nieuwe aanwinst in het voorjaar aan de gang. Het nieuwe type FC284 is een opvolger van de FC283 met een beproefde 100 serie maaibalk incl. messen snelwissel. In grote lijnen is de nieuwe serie gelijk aan de 3 serie, het verschil zit in aanspanning van het driepuntbok. Deze is verbeterd voor een betere aanpassing m.b.t. de ruimte op de hefarmen van de trekker, hierdoor heeft de maaier een nog betere bodemaanpassing van het hydraulische bodemdrukregeling en lift-control systeem. Wij wensen Jaap veel maaiplezier met zijn nieuwe aanwinst.

Uit voorraad leverbaar – Rauch MDS 19.1

AKTIE

Voorjaar komt eraan en T-som is in zicht!
Uit voorraad leverbaar, Rauch MDS 19.1 Eco Kunstmeststrooier.
Het is een kwaliteit machine met uitstekende strooi-eigenschappen.

Standaard uitgevoerd met:
-Dubbele RVS Multi-schijven van 10-18 meter strooibreedte (optie max 24 meter).
-Bak standaard met 900 liter inhoud (uit te bereiden tot 1750 liter).
-Bak met deels RVS en gepoedercoat
-Incl. zeef.
-Hydraulische afstand bediening.
-Kantstrooiplaat Model GSE7.

Het is een goede basis-machine voor de veehouderij en d.m.v. opties zeer compleet te kunnen maken.

Basis bruto verkoopprijs van €4525,- Excl. btw, onze verkoopprijs €3600,- netto excl. btw.
(Voorraad machines 3x)

Kuhn GF8702 – Rodenburghoeve

Reeds worden klanten voorzien van nieuwe graswinning-machines.
Zo ook bij familie Rodenburg van de Rodenburghoeve aan de Busch en Dam te Uitgeest. Een degelijke Kuhn GF8702 schudder van 870cm werkbreedte passend bij het bedrijf.
Rodenburghoeve is een gezonde modern melkveebedrijf met een boerencamping waar vele mensen graag komen.
Klaas en Niels staan vrolijk bij hun nieuwe aanwinst en wij wensen familie Rodenburg veel werkplezier met hun nieuwe aanwinst.
logo_rodenburghoeve-koe_blauw
Meer informatie over Rodenburghoeve

Flingk zaagselstrooier – Mts Uitentuis

Bij Mts Uitentuis te Starnmeer is een Nieuwe Flingk zaagselstrooier afgeleverd.
We hebben deze strooiers nieuw in ons assortiment.

Flingk instrooi-techniek,

Zoals dit model SE 250, ideaal voor het vervangen van de zak met de hand.
– Met een bak inhoud van 250 liter
– 2 laags poedercoating
– Regelbare roer/uitwerpvijzel
– mechanische verstelbare doseerschuif
– Vijzel voor het verwerken van zaagsel en kalk
– Regelbare dwarsafvoerband voor zowel links als rechts lossend
– Elektrisch aangedreven met twee onderhoudsvrije accu’s en oplader
– Hoogte verstelbare handvat
– Massieve 400×8 bandjes
Als optie: 500×8 banden en een derde Zwenkbare neuswiel

Basis bruto prijs van €2970,- excl. BTW.
FLINGK-2
FLINGK-3